darkstarry
Üye
- 17 Haz 2018
- 531
- 60
Yöneticiler yanlış anlamasın maksadımız siyaset değil kuponumuz var sonuç bekliyoruz.
jetonda 7k yokmuyduVallaha ya para kalmadı tek umut oradaki 1000 tl
Herkese heyecan var dogal olarak hocam kestirip atma hemen :)Site açıklama yaptı uzatmanı anlamı yok hemşerim cumaya kadar açıklanacak
patlattım hepsini bugün duman oldukjetonda 7k yokmuydu
Katılıyorum ama bu kadar.kasmaya.gerek yok adamlar herkesin kuponunu ödeyeceğiz dedilerHerkese heyecan var dogal olarak hocam kestirip atma hemen :)
Twittirda da gaza getirmeye cslısmıslar adamları bakalım bende cuma yaptırırlar diye dusunuyorum. Hem 20 oran ver hem hemen yatır öyle sey olmaz zaten belesten 1k aldık bekleyelimKatılıyorum ama bu kadar.kasmaya.gerek yok adamlar herkesin kuponunu ödeyeceğiz dediler
Yahu matbet ödemezmi dedim ben para yok para lazım Ankarayı öldürseler değişmez ama istanbul değişecektir % 50 ihtimal şahsi fikrimKatılıyorum ama bu kadar.kasmaya.gerek yok adamlar herkesin kuponunu ödeyeceğiz dediler
Yorkbette var mıydı seçim yaTüm siteler sonuçlandı en son yorkbette onayladı sadece mat kaldı
Aynen yorkbette vardıYorkbette var mıydı seçim ya
Keşke haberim olsaydı mansura alırdım bulamadım marsa felan bakmıştımAynen yorkbette vardı
Sakin ol hemşerim herkes bekliyor !Yahu matbet ödemezmi dedim ben para yok para lazım Ankarayı öldürseler değişmez ama istanbul değişecektir % 50 ihtimal şahsi fikrim