evet arkadaşlar ıphone ile mobil ödeme yapabılecegım sıte var mı
Betebet ve Betpark diye biliyorum,,evet arkadaşlar ıphone ile mobil ödeme yapabılecegım sıte var mı
48 saat şartı var mı acabaBetebet ve Betpark diye biliyorum,,
Kardeşim iOS da kesinlikle 48 saat kuralı yoktur,,48 saat şartı var mı acaba
lafla olmaz bı kanıt sun kardeşim.Arkadaşlar betpark adlı site dolandırıcıdır bilginiz olsun. Bir süredir yatırım yapıp ufak ufak çekiyordum.
Yazılanları okudukça da hatayı site de değil kişilerde buluyordum açıkçası ama en son beni de çarptı vatandaşlar.
lafla olmaz bı kanıt sun kardeşim.
pekiTabii ki ekleyeyim kardeşim.
Mobil ödeme olayından dolandırıldım. Hesabımı kapattılar, apple ödeme dökümanını alıp mesajıma ek yapacağım.
şikayetvara baksaydın yeter zaten oynamaman için. Benim tek çekimim 100 tl 1 hafta çok uğraştırdılar sakın bulaşmayın.Arkadaşlar betpark adlı site dolandırıcıdır bilginiz olsun. Bir süredir yatırım yapıp ufak ufak çekiyordum.
Yazılanları okudukça da hatayı site de değil kişilerde buluyordum açıkçası ama en son beni de çarptı vatandaşlar.
Abi konuştuğumuz iş ne olduşikayetvara baksaydın yeter zaten oynamaman için. Benim tek çekimim 100 tl 1 hafta çok uğraştırdılar sakın bulaşmayın.
az daha bekle kardeş aysonu haber vericem elimden geleni yapıyorum öncesinde arıcam zaten seni bi otururz ondan sonra tamam zaten ;)Abi konuştuğumuz iş ne oldu
Tamamdır saol aniaz daha bekle kardeş aysonu haber vericem elimden geleni yapıyorum öncesinde arıcam zaten seni bi otururz ondan sonra tamam zaten ;)
Haklısın ne diyeyim.şikayetvara baksaydın yeter zaten oynamaman için. Benim tek çekimim 100 tl 1 hafta çok uğraştırdılar sakın bulaşmayın.