PERSAPOLİS
Üye
- 16 Şub 2019
- 73
- 40
Intihar tesebbusunde bulunan veya bu dusuncede olan var mi merak ettim
Aklımızı bulandırma :)Intihar tesebbusunde bulunan veya bu dusuncede olan var mi merak ettim
Intihar tesebbusunde bulunan veya bu dusuncede olan var mi merak ettim
Şaka gibi gerçektenPsikolog degilim ama benim son iki yildir istemsiz olarak intihar etme dusuncelerim oluyor.Hayattan pek beklentim kalmadi .Sanki bir parcam diger parcamdan kurtulmaya calisiyor
kaç yaşındasın? Böyle düşünmene sebep olan ne yaşadın peki ?Psikolog degilim ama benim son iki yildir istemsiz olarak intihar etme dusuncelerim oluyor.Hayattan pek beklentim kalmadi .Sanki bir parcam diger parcamdan kurtulmaya calisiyor
O is o kadar kolay olmuyor ya ben 6 7 sene dusunuodum 20 30 tane isimlerini bile bilmedigim evdeki haplari ictim hastane yakin 3 4 dk sonra arkadasi aradim yuruyerek hastaneye gittik cikarttilar hepsini ama baya milletin bakisi degisikti tipa yemiyor yani sonuctaPsikolog degilim ama benim son iki yildir istemsiz olarak intihar etme dusuncelerim oluyor.Hayattan pek beklentim kalmadi .Sanki bir parcam diger parcamdan kurtulmaya calisiyor
Geçmiş olsun dostum duymayayım bi dahaO is o kadar kolay olmuyor ya ben 6 7 sene dusunuodum 20 30 tane isimlerini bile bilmedigim evdeki haplari ictim hastane yakin 3 4 dk sonra arkadasi aradim yuruyerek hastaneye gittik cikarttilar hepsini ama baya milletin bakisi degisikti tipa yemiyor yani sonucta
Böyle fikirlere kapılma. Hayat her ne olursa olsun yaşamaya değer. Borç harç ise çalışırsın bir nebze düzeltebilirsin. Başka insanlarında sorunları var. Gördüğün duyduğun insanların kimbilir ne sorunları var.Intihar tesebbusunde bulunan veya bu dusuncede olan var mi merak ettim
Hayat yaşamaya değer maddiyat çözülür şöyle düşün herkesin sıkıntıları var herkes senin gibi düşünse nolurdu bunları düşünerek güçlü dur intihar en kolayıdır hayatta mücadele et kardeşim28 yasindayim.Maddi manevi bazi sorunlar iste.Ama doktora gitmedim de ben de bipolar belirtileri var korktugum bu
Yok kanka ilk ve sondu zaten ondan sonra hastalik cikinca gorduk ebemizi simdi igne gorsem sicrarim :)Geçmiş olsun dostum duymayayım bi daha
Kesin oldurecek şekli biliyorum da burda söylemiyim . Avi hem gidip agri kesici mi ictin ?O is o kadar kolay olmuyor ya ben 6 7 sene dusunuodum 20 30 tane isimlerini bile bilmedigim evdeki haplari ictim hastane yakin 3 4 dk sonra arkadasi aradim yuruyerek hastaneye gittik cikarttilar hepsini ama baya milletin bakisi degisikti tipa yemiyor yani sonucta
Yazılır mı şu hiç.Kesin oldurecek şekli biliyorum da burda söylemiyim . Avi hem gidip agri kesici mi ictin ?
Ben de dusundum bi araYazılır mı şu hiç.
Isin garip tarafi o iste agri kesiciler yurtdisindan anneme vermis bir akrabamiz o izinde icince agri filan birakmiomis kutunun icinde 2 3 cesit ilac var adlarini bilmiom doktorlar illa bize isimlerini soylemen lazim dio o gun pisman oldum zaten hastane polisi bile gelio ya ciddi anlamda cok kotu duruma dusuyo insan :) sen yinede soyleme kesin olucek sekli :)Kesin oldurecek şekli biliyorum da burda söylemiyim . Avi hem gidip agri kesici mi ictin ?
Şu son 2 yılıma kadar çok şükür bir sorunum yoktu ama şu son 2 yıl yaşadıklarım Mahsun Kırmızıgül 'ün kulağına gitse film için kapımı çalar :) Sonuç görenler çok arsızsın hiç yıpratmamış seni olanlar diyor. Çünkü umudum dün gibi tazeliğini koruyor , çünkü hayat yaşamaya değer...Böyle fikirlere kapılma. Hayat her ne olursa olsun yaşamaya değer. Borç harç ise çalışırsın bir nebze düzeltebilirsin. Başka insanlarında sorunları var. Gördüğün duyduğun insanların kimbilir ne sorunları var.