alttakı maç başlamadan alındı diğer maç 48 . dakıka gıbı ve sonuc ıkı maçtada gol sesı cıkmadı ve kazandık :)
eyw baskanYapıyosun şu işi beee
aga ya sen ya bendı bana geldı yapcak bısey yok 1 gol olsa ıkımızde uzulurduktebrikler
aga ya sen ya bendı bana geldı yapcak bısey yok 1 gol olsa ıkımızde uzulurduk
ulaşsakta engeller cıkıyo kanka sen anladın dedıgımı :) senı yakanlar benıde yaktıTebrik ederim formuna ulaşıyorsun bakalım
Ben uyardım herkesi :) Boşuna kimseyi uyarmam. Sizi seviyorum diye uyarıyorum bundan sonra daha dikkatli okursun yazdıklarımı. Artık olan oldu onlar zaten hep haklı boş koyulaşsakta engeller cıkıyo kanka sen anladın dedıgımı :) senı yakanlar benıde yaktı
baska sıtede kaybedıp sıkayet acsaydın roll açarlardı kanka merak etme :) sponsorlardan oynamazsan sevılırsın belkıBen uyardım herkesi :) Boşuna kimseyi uyarmam. Sizi seviyorum diye uyarıyorum bundan sonra daha dikkatli okursun yazdıklarımı. Artık olan oldu onlar zaten hep haklı boş koy
Boşver umut özelden tel at sohbet ederiz daha önemli konularıbaska sıtede kaybedıp sıkayet acsaydın roll açarlardı kanka merak etme :) sponsorlardan oynamazsan sevılırsın belkı