Efsane başkanımız Ilhan Cavcavin aramızdan ayrılışının 3.yilinda saygiyla aniyoruz.
KimdiKulubun bana göre geremiden sonra cıkardıgı en iyi oyuncu video da yok sasırdım @Genclerbirligi sence kim yok? Yabancı
Skoko. Baktım bedelsiz gitmis ondan sanırım listeye almadılar. Efsane Bi UEFA serevununde bas aktordu o donem
Evet Ersun Yanalın olduğu sene o sene uefa kupasini alan Valenciagi Ankara'da 1-0 yenmiştik deplasmanda uzatmada 2-0 yenilip çeyrek finalde elenmiştik.Galaaltasaray Beşiktaş Özellikle Fenerbahçeyi hep farkli yeniyorduk Ankarada Ersun Yanalla 3.olduğumuz seZon ligde en fazla gol atan takimdikSkoko. Baktım bedelsiz gitmis ondan sanırım listeye almadılar. Efsane Bi UEFA serevununde bas aktordu o donem
Evet youla Dunyaları kacırmıstı ispanya Deplasmanında dun gibi hatırlıyorum o MacıEvet Ersun Yanalın olduğu sene o sene uefa kupasini alan Valenciagi Ankara'da 1-0 yenmiştik deplasmanda uzatmada 2-0 yenilip çeyrek finalde elenmiştik.Galaaltasaray Beşiktaş Özellikle Fenerbahçeyi hep farkli yeniyorduk Ankarada Ersun Yanalla 3.olduğumuz seZon ligde en fazla gol atan takimdik
Evet youla Dunyaları kacırmıstı ispanya Deplasmanında dun gibi hatırlıyorum o Macı
Trt1 veriyordu. Sukru saracoglu kale arkaları yıkılmıştı numaralı da kombine vardı amcamın maclara giderdim. Cevap olarak da bunu atıyorum sanaSenin yaşın yetiyor mu la o dönemleri hatırlamaya :)
Trt1 veriyordu. Sukru saracoglu kale arkaları yıkılmıştı numaralı da kombine vardı amcamın maclara giderdim. Cevap olarak da bunu atıyorum sana