Forumda son zamanlardaki olaylar dolayısıyla daha girmeme kararı aldım . Gerek yapılan yaptırımlar gerekse bazı değişiklikler beni bu yönde düşünmeye sürükledi . Kendimce haklı olduğum konular olduğunu düşünüyorum . O kadar çok fazla paramız olmadığından sponsorlar tarafından sevilen üye degiliz fakat sponsorlardan başka büroya da hiç para yatirmadim 1 k borç yaptim yatırımlarla . Sağlık olsun . Ama bazı arkadaşların tavırları hoşuma gitmiyor artık . @Dede dün de actigin post ta sorunlarimi dile getirmiştim zaten . Ama cevap yazmadın ona . Kisiye göre ceza bana göre değil . Bu bize iyi davrandı 1 gün buna 5 gün tarzı hoş değil . Burda çok sevdiğim abilerim de oldu onlarla inşallah başka bir yerde tekrar karşılaşır gorüşürüz . Ama kimse kusura bakmasın orta da yanlış giden bazı şeyler var ve kimse dur demiyor . Burdan modlar @razor12 @Bavarian ve @Colonel e teşekkür ederim . Çoğu işimizde kendi sorunları gibi yardımcı oldular . Ben elimden geldiğince foruma katkı sağlamaya çalıştım . O üyelere de burdan selam olsun siz kaldınız bakalım böyle mi mutlu oluyorsunuz .
Teşekkürler ...
Teşekkürler ...