Az önce YouTube da denk geldim ve ben herkesin izlemesi gerektiği düşüncesindeyim.
Para gönder dal taşak kaldımAz önce YouTube da denk geldim ve ben herkesin izlemesi gerektiği düşüncesindeyim.
Aşağı yukarı hepimiz aynı durumdayız. Her zaman derim uyuşturucudan bile beter bir illet. Uyusturucuyu her yerde bulamiyor kullanamıyorsun suç ayrıca. Ama bu illeti tuvalette , işte, yolda , yerken , içerken, sevişirken bile oynuyorsun. Büyük bir illetAz önce YouTube da denk geldim ve ben herkesin izlemesi gerektiği düşüncesindeyim.
Amk bu videoya bile muhalefet olup yorum yaptın ya artık biz degil youtube dusunsun :)Ben bu videoyu izlesim, hatta altina yorum da yazdim. 50yi 200-300 yapıp çeken eleman maaşı yatırıp kaybetmeye başlamış sonrasında.
Oynama kardeşim kaybediyorsan diye.
Hayatta her olay, her yaşanan karakterin olusmasinda ve oturmasinda bir etki eder.
Zayif karakterler, kumar der, battim der, hakkimi yediler der, sorular zordu der, der oğlu der... hep yasadigi olay ya da diğer kişiler suçludur.
Güçlü kişiler, sorunları aşar, üstünden geçer, etrafından dolaşır. Akıl, kararlılık,hedefe kitlenme ve karakterleriyle sonuca ulaşır.
Akıllı ve güçlü olun.
Bernardo bi parti olsa Chp olurduAmk bu videoya bile muhalefet olup yorum yaptın ya artık biz degil youtube dusunsun :)