- 17 Ocak 2019
- 6,187
- 11,879
Merhaba dostlar paylasacagim şeyler var sizinle. Aranızda mutlaka zirveye cikipda dibe vuran arkadaşlarımız vardır. Bundan 10-15 sene önce.süper lüks bir hayatımız vardı babamın kadın düşkünlüğü ve parayı oto boka çarçur etmesi bizi en dibe vurdu. Tank-tren-otobüs boyama kabinlerinin üretimini yapıyorlardı ortağıyla, velhasıl ortağıyla ayrıldılar. Şirketteki mallar ikiye bölündü . Babam ortağım dedigi adamdan cocukluk arkadaşından ''zamanin'' parasıyla 780.000 tl kazık yedi. O günden beri sefil bir hayat sürüyoruz. Babam gaddar, agresif ve sacma bir adam ama onada kızamıyorum. Ben bebekken kaybetmiş hayatını adadığı kadınını. Ben çocukluğumdan beri hiç iyi biri olamadim. Lise hayatim Karşıyaka ve piizle geçti, kumarda çabası. 2 ağustosta tam 3 yıldır beklediğim arsamizin 1 parseli satıldı. 4 milyon Tlye anlaşmışlar. Babam dilekçe verip askerliği bedelli yapmam yerine normal 6 ay Er olarak yapmamı istedi benim içinde en uygunu buydu. Velhasıl bundan sonra beni daha güneşli günler bekliyor, askerliğimi yapıp hayatımı düzene sokmak için sabırsızlanıyorum. Bundan bizene kardeşim ne yapiyorsan yap diyen arkadaslar olabilir aranızda. Cebim doluyken etrafim yamyam doluyken yalnız kaldigimda hepsi kabuğuna cekildi. Devir değişti, şimdi onlar düşünsün!