Bol şans güzel tercihlerEn az 7 bekliyorum.
Güzel bir tutar yakalanirsa pazar akşamı takip edenlerden liste yapıp ödül dağıtımı yaparız. Herkesin kuponlarinda bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 26514 Ekli dosyayı görüntüle 26515
Bol şanslarEn az 7 bekliyorum.
Güzel bir tutar yakalanirsa pazar akşamı takip edenlerden liste yapıp ödül dağıtımı yaparız. Herkesin kuponlarinda bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 26514 Ekli dosyayı görüntüle 26515
Ben 4k almistim en son ondan sonra tik yok kupon parasini aldim bi kac defa uzun vadede zarar ettirmez ya mantikli maclar seçince
Sen oynarsın da ben aşağı kalır mıyım hııaaamıınnnaa. Aynısından oynanacak biraz sonra @fyuksek :)
Bi mac baslicak amaSen oynarsın da ben aşağı kalır mıyım hııaaamıınnnaa. Aynısından oynanacak biraz sonra @fyuksek :)
Sana sorayım o zaman. Bets10 amcadan %100 aldım çevrim. Sistem oynasak sorun olur mu ?Bi mac baslicak ama
OlmazSana sorayım o zaman. Bets10 amcadan %100 aldım çevrim. Sistem oynasak sorun olur mu ?
Olmazdan kastın, oynayabilirsin dimi yanlış anlamış olmayayım da. :)
Yok yok sıkıntı olmaz yani bets10 bu ne oynarsan oyna sıkıntı yapmaz en kötüsü cevrime girmeyebilir ama oda giriyor cevrime diye biliyorumOlmazdan kastın, oynayabilirsin dimi yanlış anlamış olmayayım da. :)