Polestar
Üye
- 23 May 2018
- 730
- 639
20:00 HACKEN - AIK STOCKHOLM
İsveç Allsvenskan'da bugün keyifli olmasını beklediğim bir karşılaşma. İskandinav liglerine biraz ilgim vardır. Fazla başarı elde ettiğim sezonlar olmuştur maddi anlamda. Bu yıl da İsveç ligi bana göre çok iyi başladı. Beklenmedik takımlar çok güzel ataklar yaptı ve ligin henüz başlarında çok iyi bir ivme yakaladı. Hayal kırıklığı yaratan takımlar da vvar elbet zaten daha şimdiden ligin alt sıralarında yerlerini almışlar. Hacken - AIK maçında ben keyifli bir mücadele bekliyorum. Lig başlayalı 10 hafta oldu ve AIK 10 maça çıktı Hacken ise 9 maça. AIK Takımı ligde son derece formda bir ekip gol yollarında sıkıntı asla yaşamıyorlar ve en önemlisi namağlup ilerliyorlar. Bu şekilde giderlerse şampiyonluk onlara göz kırpar daha şimdiden. Ev sahibi Hacken'de ise işler yolunda değil gibi çünkü ligde 14 puanda olup iyi konumda olsalarda formsuzluğunu sürdürüyorlar. İki ekip arasındaki geçmiş maçlarda AIK Stockholm ezici bir üstünlüğe sahip. Ben bugün karşılıklı filelerin havalanacağını düşünüyorum. Her iki ekipte ligde goller bulabiliyor bence bugünde bunu başaracaklar.
Maç Tahminim
KG VAR
İki Ekibin Ligdeki Konumu
Son Yıllarda İki Ekip Arasındaki Mücadeleler
Maç Günü Hava Durumu