Mesut Güneri
Üye
- 27 Ocak 2019
- 115
- 1
3 ₺ 80 oranlık bı kupon misli.com daki bakalım ne olacak wolfsburg ms1 kaldım suan oynanan maçlarda :)
Benim, Neden mesaj banım var ben ne yaptım? pardonda. her şeyi banlıyorsunuz anlamadımMerhaba , kuponlarınızı doğru konularda paylaşırsanız sevinirim . İyi forumlar
Hocam Mecbur hesap açtim, zaten. Etkınlıklere nasıl katılacagım ki başka türlü@metin adlı hesapta size mi ait ? 14 ünü kadar banlı diğer kişide banlı zaten . Küfürleşmiştiniz hatırlıyosanız . Maalesef çoklu hesabınız olduğu için bu hesabınızı süresiz uzaklaştırılacak . Ayın 14 ünde diğer hesabınızı kullanabilirsiniz . Bilginize .
O arkadaşin sucu vardı, benim ceza yememem gerektı adaletsizlik yapıyosrunuz hocam. Üzüldüm bu duruma adam bana kufredıyor ben argo kullandım ban yıyorum :(@metin adlı hesapta size mi ait ? 14 ünü kadar banlı diğer kişide banlı zaten . Küfürleşmiştiniz hatırlıyosanız . Maalesef çoklu hesabınız olduğu için bu hesabınızı süresiz uzaklaştırılacak . Ayın 14 ünde diğer hesabınızı kullanabilirsiniz . Bilginize .