Bol sanslar kanka gelicek umarim ;)Son 1 aydır elde avucta bisi kalmadı dun geldin zalimin cocukları bugun de gel de Bi nefes alalım :)
İns Kanka dun geldi Bi seriye taksam her sey cok guzel olacak :)Bol sanslar kanka gelicek umarim ;)
Hadi bakalim bugunki sansin iyice kirilma kuponu o zaman mesaleyi yaktir bize aksam ;)İns Kanka dun geldi Bi seriye taksam her sey cok guzel olacak :)
Fiba sampiyonlar ligini acmıyor serefsizler para orada dun acarlar diye kuzene de soyledim maclarıda cıkardım 600 tl gircektik acmadılar bende ufak girdim eurocupa. Fiba full alt cektiBol sanslar , olacak baska yolu yok
Gelir bu.Son 1 aydır elde avucta bisi kalmadı dun geldin zalimin cocukları bugun de gel de Bi nefes alalım :)
Son 1 aydır elde avucta bisi kalmadı dun geldin zalimin cocukları bugun de gel de Bi nefes alalım :)
O zehirli oku atmayın lan :) eskiden Tatar vardı som agızlı onum yuzune az yatmadım :)Gelir bu.
Bize ter attırandı dime abi buBol şanslar su nantere yi almayaydin iyiydi.
Bize ter attırandı dime abi bu
Kem gözler azaldı forumda abi. Yavaş yavaş ivme yakalarız artık.O zehirli oku atmayın lan :) eskiden Tatar vardı som agızlı onum yuzune az yatmadım :)