- 3 Ara 2018
- 12,128
- 8,355
değerlendirirsiniz arkadaşlar.
SAİNT ETTİENE kadar banko altcı takım yok ona ust oynamak çılgınlıktır para çöp olurEkli dosyayı görüntüle 9465
değerlendirirsiniz arkadaşlar.
evinde çift forvet oynayan, arkasında da bir 10 numara bulunduruyor. Özellikle top kanatlara indiğinde 5-6 kişiyi ceza sahasında görebiliyoruz. Bu durum ilerde gol yakalama oranını arttırsa da geriye dönmekte sorun yaşatıyor. Strasbourg ise ligde en fazla kontra atakla gol atmış takımlardan biri. Belki de birincisi. Bu sebepten ligdeki çoğu güçlü takımlara karşı sorun yaratan bir takım.S
SAİNT ETTİENE kadar banko altcı takım yok ona ust oynamak çılgınlıktır para çöp olur
Ben bu maçın alt olucagını düşünüyorum saygı duyuyorum görüşüneevinde çift forvet oynayan, arkasında da bir 10 numara bulunduruyor. Özellikle top kanatlara indiğinde 5-6 kişiyi ceza sahasında görebiliyoruz. Bu durum ilerde gol yakalama oranını arttırsa da geriye dönmekte sorun yaşatıyor. Strasbourg ise ligde en fazla kontra atakla gol atmış takımlardan biri. Belki de birincisi. Bu sebepten ligdeki çoğu güçlü takımlara karşı sorun yaratan bir takım.