Denizli bayern brugge yatmis
Messi yok zaten bilbao sahasinda iyi kapaniyo oynama sebebimde o aslinda bakalim 230tl fln veriyo yinede iyi.Atmasinlar o zaman 2 gundur gol beklenio gelmio burdanda gelmesin :)
Araları kisir geçmiş aslinda son kupa macinida izledim bayernin ama şans, denizlide gs nin bu kadar kötü oynayacağını hic tahmin edemedim, brugge ise soyleyecek söz yok biz oynamasak 5-0 flndi suanDenizli bayern brugge yatmis
Sana lafim yok estagfrullah bendAraları kisir geçmiş aslinda son kupa macinida izledim bayernin ama şans, denizlide gs nin bu kadar kötü oynayacağını hic tahmin edemedim, brugge ise soyleyecek söz yok biz oynamasak 5-0 flndi suan
Seni yatirip durdular normal sartlar 2 0 filan bitmesi lazimdi bayrlernin arka arkaya gol yiyicek maci buldularBayernde ucundan kaçtı o geleydi iyi para alirdik
1-2 biter diyede bekledim iy dan sonra ama 61 de penaltidan attilarSeni yatirip durdular normal sartlar 2 0 filan bitmesi lazimdi bayrlernin arka arkaya gol yiyicek maci buldular
Yazık olmus ama kanka Bayerne alt almak cesaret ister cunku atmaya atıyor ve en dandik takımdan bile gol yiyor neuer eski neuer degil eskifen buna gol atan haftanın oyuncusu seciliyordu :)Seni yatirip durdular normal sartlar 2 0 filan bitmesi lazimdi bayrlernin arka arkaya gol yiyicek maci buldular
Aynen penalti kurtardi munihin puani neyse barca mucize yapmasinda teselli olsun kupona :)1-2 biter diyede bekledim iy dan sonra ama 61 de penaltidan attilar
Herta berlin sağ olsun :) 2 dakikada 2 gol attilar bayerne zaten biz alt oynayinca iptal olmuyo bu goller hiç denk gelmedim bekliyorum iptal olur diye ama yok :)Yazık olmus ama kanka Bayerne alt almak cesaret ister cunku atmaya atıyor ve en dandik takımdan bile gol yiyor neuer eski neuer degil eskifen buna gol atan haftanın oyuncusu seciliyordu :)
Ama eskisi gibi atamio kanka ozellikle gecen sene ikinc devrede ben baya yattim ya puani acip sallamiyolardi yada beni buluolardi haa ben oynasam gider buna yine 3.5 ust alirdim ama ezbere ustcu oldugum icin bayern sonucta diyip :) hani bu mac 2.0 biter derim yinede alirim ustcu olmak baska :)Yazık olmus ama kanka Bayerne alt almak cesaret ister cunku atmaya atıyor ve en dandik takımdan bile gol yiyor neuer eski neuer degil eskifen buna gol atan haftanın oyuncusu seciliyordu :)
Gecen sne city beni mahfetti o ya ezbere alıyordum hep sen hatırlarsın :)Ama eskisi gibi atamio kanka ozellikle gecen sene ikinc devrede ben baya yattim ya puani acip sallamiyolardi yada beni buluolardi haa ben oynasam gider buna yine 3.5 ust alirdim ama ezbere ustcu oldugum icin bayern sonucta diyip :) hani bu mac 2.0 biter derim yinede alirim ustcu olmak baska :)
Hatirlamammi tekten yattigin city daha aklimda o gun kesin geldi gozuyle baktigimiz bir kupon vardi 4 haneli yine tek golunden gitmisti :)Gecen sne city beni mahfetti o ya ezbere alıyordum hep sen hatırlarsın :)
Tayfada bu sans varken olabilirdi . Kurtulmus oldu kupon parasi yarina daha iyi calisma bekliyoruz ;)Bilbao atti barcaya verenlerde güm :) burdan 2.5 üst oluyormuş
255 verdi hazırladım bile 2 mac daha lazim yarin paylasirim eyvallah :)Tayfada bu sans varken olabilirdi . Kurtulmus oldu kupon parasi yarina daha iyi calisma bekliyoruz ;)