Bol şans reis yasal ile en mantıklısini yapmışsın
Güveniyorum üç macada bakalım şans artıkKardeşim inşallah gelir çok yüklü girmişsin
Manyak herif seni ??
Ver 30 k ver affetmeManyak herif seni ??
Araba carpti @scarpion a kesin o 7 tl bastigini saniyor aloooo lan o paraya adamlar 3 ay calisiyor manyakkManyak herif seni ??
Lokomotif oran korkutmasin alacaksan al canlıda 2.05 oran var evde atar depte atar en az 4 gol olcak bu maçtaManyak herif seni ??
Dur abi vicdan yaptırma bana şimdi iptalde edemiyoruz kuponu dakikası dolduAraba carpti @scarpion a kesin o 7 tl bastigini saniyor aloooo lan o paraya adamlar 3 ay calisiyor manyakk
Takiliyorm kardesim buyuk para buyuk para ile kazanilir. Hedef buyukki basiyorsun sansin bol olsun ben seni tutuyorumDur abi vicdan yaptırma bana şimdi iptalde edemiyoruz kuponu dakikası doldu
Bugün çok uflemen lazım abi biliyorsun taktiği
Sen bugün soğuk terler döktürüyorsun bende sakin ol bunun yarını var ha :) umarım gelir bol şanslar @scarpion
Kardeşim 3 macı görünce gelir diyorumda o bastıgın miktarını görünce karıncalanma oluyor bende 2 hoca yetmez ona 2 tane daha bulucam bu maçlaraBugün çok uflemen lazım abi biliyorsun taktiği