Günaydin ağabey ne haber ?Merhaba arkadaşlar,,
Hepimize günaydınlar, keyifler nasıl ,,
İş güç ne alemde ,,
Ben çalışmaya devam,,
Kim var kim yok
Kardeşim ne olsun ,dün yattıktan sonra gecemiz kötü geçtikten sonra, bugünümüz güze ve mutlu geçsin diye çabalıyorum:)Günaydin ağabey ne haber ?
Günaydın kardeşim,, mutlu günlerimiz olsun,,Günaydın abi hayırlı günler.
Çok saol kardeşim ,, bu aralar şans bizi terketti ,,sağlık ve mutluluğun peşindeyiz :)Gunaydin kardesim saglikli huzurlu gunlerimiz olsun hayirli isler ;)
Günaydın kardeşim,, Tefeciyim :)Günaydın muhasebeci veya finanscımısın abi @gogo
Ne zaman böyle masa görsem aklıma staj gunlerim gelir stajer yapmasın kimseyi Allah hayatta bırakmıyorlar ezmeden :ROFLMAO:Günaydın kardeşim,, Tefeciyim :)
Şaka şaka kardeşim mühendisim,,
Abi sigaranin yeri hic degismezmi ya :)Merhaba arkadaşlar,,
Hepimize günaydınlar, keyifler nasıl ,,
İş güç ne alemde ,,
Ben çalışmaya devam,,
Kim var kim yok
Aynen kardeşim,maalesef stajyerleri makus talihidir bu:)Ne zaman böyle masa görsem aklıma staj gunlerim gelir stajer yapmasın kimseyi Allah hayatta bırakmıyorlar ezmeden :ROFLMAO:
Kardeşim en uygun yer orası da :)Abi sigaranin yeri hic degismezmi ya :)
Gunaydin
Saka saka takiliyorum. Iyi calismalar kardesim :)Kardeşim en uygun yer orası da :)
Eyvallah kardeşim,teşekkürler,,Saka saka takiliyorum. Iyi calismalar kardesim :)
Günaydın kardeşim, sanırım en güzel dileklerden biri de bu:)Günaydın forum ahalisi yaptığınız her kuponun tutması dileğiyle ...
İçmeye mi çıksam ne:)Saka saka takiliyorum. Iyi calismalar kardesim :)
Tabi ya yeter cok calisma bencede kendine bi odul ver git yak bir sigaraİçmeye mi çıksam ne:)
Eyvallah :)Tabi ya yeter cok calisma bencede kendine bi odul ver git yak bir sigara