Günaydın kardeşim,, Hepimize hayırlı olsun günümüz,,Günaydınlar abi . Günün hayırlı olsun .
Teşekkür ediyorum, günaydın kardeşim,,Günaydın hayırlı işler
Günaydın kardeşim,,Günaydın abi hayirli işler hayirli haftalar
Günaydın, inşallah kardeşim:)Herkese sağlıklı, bol paralı haftalar diliyorum
Günaydın kardeşim, daha iyilerine sahip oluruz hep birlikte kardeşim, inşallah,,Günaydın ahali @Gogo gibi masaüstü bi iş bulamadık
Günaydın kardeşim:)Günaydın @Gogo
ben hala uyumadım, bugün komple uyumayıp akşam erken yatayım uykum düzene girsin. sıcaklardan uyuyamıyorum. birde iş yok. ukraynayı bekliyorum tekrar oraya geçicem boş boş evin içinde dönüyorumGünaydın kardeşim:)
Kardeşim uyu artık, ben gün gece 03:00 gibi yattım, bugun zor kalktım mal gibiyim tabir caizse 4 çay , 5 dal sigara içtim , zor ayıldım :)ben hala uyumadım, bugün komple uyumayıp akşam erken yatayım uykum düzene girsin. sıcaklardan uyuyamıyorum. birde iş yok. ukraynayı bekliyorum tekrar oraya geçicem boş boş evin içinde dönüyorum
abi şimdi uyursam eğer akşam 8 9 da kalkacam hepten geberecek uyku düzeni. akşam 7 8e kadar dayanayım vurur kafayı yatarım sıcak çok bunaltıyor. kış askeriyim benKardeşim uyu artık, ben gün gece 03:00 gibi yattım, bugun zor kalktım mal gibiyim tabir caizse 4 çay , 5 dal sigara içtim , zor ayıldım :)
O da olur kardeşim dayanabilirsen :)abi şimdi uyursam eğer akşam 8 9 da kalkacam hepten geberecek uyku düzeni. akşam 7 8e kadar dayanayım vurur kafayı yatarım sıcak çok bunaltıyor. kış askeriyim ben
kolonya koklaya koklaya ayakta kalıcaz mecbur gözler kıpkırmızı oldu kolonya uykuyu kaçırıyorO da olur kardeşim dayanabilirsen :)
Sonra iş bonzaiye dönmesinkolonya koklaya koklaya ayakta kalıcaz mecbur gözler kıpkırmızı oldu kolonya uykuyu kaçırıyor
hahaha ben sana bişey diyim, hayatımda bu yaşıma kadar ağzıma uyuşturucu sürmedim. ha alkolikmiyim allahına kadar ama uyuşturucuyla işim olmaz. kralıyla alkol içerim getir ama uyuşturucu olmaz.Sonra iş bonzaiye dönmesin