bende duydum abi dönen seyleri önemsemedım 5 10 lira atılır neden olmasın iyi de oynuoyrBazı forumlarda maçın 2-2 bitecegi konuşuluyordu monaco kırmızı yedikten sonra art arda 2 gol attı şikeli maçlara inanmam ama kasam sağlam diyenler üzmeyecek bi miktar ms0 2*2 skor guingamp 1.5 üst deneyebilir bol şans not üzülecekler oynamasın lütfen
yenecek
Her hafta kazanmasi mi gerekiyor illaki sanssiz bir gunu olmiycakmi bu adamlarin gol kacirip direkten donen kontradan gol yedigi heleki dunya devlerinden bahsediyorsun sike diyorsun bence fevri dusunuyorsuncity dakika 1 de gol atıp ilk yarıyı öyle bitirdi şimdi gol yedi yoktur şike yoktur monaco kırmızı yiyip 2 atıyor 2 yarı skora yatması gerekirken guingamp gibi vasat takımdan 2 yiyor 1o dakikada şike yoktur united 7 haftadır kazanıyor diye manşet oldu göz önüne geldi hoop bu hafta yeniliyor şikeee yokturrr:)
Su yazdıklarında ne olması gerekirdi sen şike yoktur gerçekten diyebilmek için.. amacım polemik yaratmak değil yanlış anlama. Ama her işimize gelmeyen sonuçta sikeye bağlıyoruz gibi geliyor bana. Mesala çok örnek var 9 kişi 10 kisi kalecisiz hatta maçı çeviren.. bunların hepsine şike diyemeyiz.city dakika 1 de gol atıp ilk yarıyı öyle bitirdi şimdi gol yedi yoktur şike yoktur monaco kırmızı yiyip 2 atıyor 2 yarı skora yatması gerekirken guingamp gibi vasat takımdan 2 yiyor 1o dakikada şike yoktur united 7 haftadır kazanıyor diye manşet oldu göz önüne geldi hoop bu hafta yeniliyor şikeee yokturrr:)
haklısın belkide işimiz geliyodur e nihayetinde bugünde yattık :) gerisi traş boşverSu yazdıklarında ne olması gerekirdi sen şike yoktur gerçekten diyebilmek için.. amacım polemik yaratmak değil yanlış anlama. Ama her işimize gelmeyen sonuçta sikeye bağlıyoruz gibi geliyor bana. Mesala çok örnek var 9 kişi 10 kisi kalecisiz hatta maçı çeviren.. bunların hepsine şike diyemeyiz.
vay anasını neler neler dönüyorms 2-2 umarım degerlendiren olmuştur ( şike yoktur canıııııııım maçı veren arkadaşın gönlü temiz)
Bu maçta sikeli demi :) ah ulan city kac milyon euro aldi kimbilir şampiyonluğu sattı. Sen 1. Dakika gol at sonra atamailk yarı 44 dakika gole yatması şike bence belki amaç üst yapmamaktı maçı şimdi mecbur olacak
reis bence tartışmayalım ben kendi fikrimi söylüyorum katılır veya katılmazsın benim için bugün tescillendiBu maçta sikeli demi :) ah ulan city kac milyon euro aldi kimbilir şampiyonluğu sattı. Sen 1. Dakika gol at sonra atama
Tartışma değil ya ben merak ediyorum.. city maçı noldu. Neyse yinede dediğin gibi olsun kirmayalim birbirimizi..reis bence tartışmayalım ben kendi fikrimi söylüyorum katılır veya katılmazsın benim için bugün tescillendi