Baymadı artık sencedeHahahahhaa falcao attı 1 1
Yerim sizi yerim hahahahahaBaymadı artık sencede
Hayır gelip gelmesi önemli değilde hocam bu hareketin tansıyon yukseltır benden daha fanatık gs lıler var bır tahmmul ederler 2 ederler sonra kavga cıkar ve ben bunu ıstemıyorum gerçekci olursak paris bize bjk nin rekorunu kırdırır bu gidişleYerim sizi yerim hahahahaha
bokunu cıkardın artık bı yerde kotu patlarım haberın olsunHahahahhaa falcao attı 1 1
Bırak elleme. Adam sonuç olarak büyük riske giriyor. Olur da karambole gelirse Falcao, son yerel seçimde ki malum parti gibi olacak @FastGhost.Baymadı artık sencede
Geçen sene biz kavga çıkardık mı hayır bizde kendi takımımızla alay ettik slimani falan bizde koyu FB liyiz ama gün geliyor devran dönüyor işte kavga çıkartacak arkadaşlar bence eğlenmesine baksın ki gs bu maçı alıcaktır diye düşünüyorumHayır gelip gelmesi önemli değilde hocam bu hareketin tansıyon yukseltır benden daha fanatık gs lıler var bır tahmmul ederler 2 ederler sonra kavga cıkar ve ben bunu ıstemıyorum gerçekci olursak paris bize bjk nin rekorunu kırdırır bu gidişle
Geçen sene yaptığınızı size yapıyorum ben patlamadıysam sizin hiç hakkınız yok bencebokunu cıkardın artık bı yerde kotu patlarım haberın olsun
Benlik bişey yok küfür felan yicek hissediyorum cidden o yuzden uyardım yoksa falcao gelmiş gelmemiş gs 10 yemiş istediği kadar dalga geçsinBırak elleme. Adam sonuç olarak büyük riske giriyor. Olur da karambole gelirse Falcao, son yerel seçimde ki malum parti gibi olacak @FastGhost.
Yahu gelsin kanka ben zaten gelmesini istiyorum yıllık 7 milyon euro maaş missBırak elleme. Adam sonuç olarak büyük riske giriyor. Olur da karambole gelirse Falcao, son yerel seçimde ki malum parti gibi olacak @FastGhost.
Hocam olay şu kimse fener e sallamadı ki atıyorum 4 aydır kolarov gelecek kolarov attı 3 2 oldu veya slimani vurdu fener kazandı gıbı espiriler dönmedi benım umrumda değil hala söylüyorum ama cidden hakaret ederler kaldıramazsın bundan uyarıyorum seni kavga çıkmasın diyeGeçen sene biz kavga çıkardık mı hayır bizde kendi takımımızla alay ettik slimani falan bizde koyu FB liyiz ama gün geliyor devran dönüyor işte kavga çıkartacak arkadaşlar bence eğlenmesine baksın ki gs bu maçı alıcaktır diye düşünüyorum
Bilinçli rakip takım taraftarı da hiç çekilmiyor kardeşim. :cautious: :)Yahu gelsin kanka ben zaten gelmesini istiyorum yıllık 7 milyon euro maaş miss
Drogbada kac yasinda geldi ona bakarsan bu is yetenege bagli... diagne gibi okuzleri nasil aldik blmiyorumFalcao iş yapmaz