Bol şans kanka yağsın gollerTek mac aldım beyler 190 misli
Dakıka 71 75 arası gelicek kanka içimden 73 geçiyor bakalımbal damlıyor agzından
Bu ligte hep favoriler önde çözemedim :ROFLMAO:Tek mac aldım beyler 190 misli
Alt içinde ideal ve maç sonu bahsi olarak da iyi bi lig Azerbaycan ın ligi dimi buaz gol cıkıyor lig de o yuzden oranlar on numara yakalarsan vuruyon @umut98
iran aynenİranmış
Bu lig e alt oyna knk banko iy 1. 5 alt lams 3.5 alt veya 2. 5 alt temiz geliyoriran aynen
aynen 3.5 alt alcan kafa rahat da 1.20 1.30 arası veriyorBu lig e alt oyna knk banko iy 1. 5 alt lams 3.5 alt veya 2. 5 alt temiz geliyor
5maç alsan böyle yanına da bi tane ms tamam işte 5 Oran çıkar daha ne istiyosun:ROFLMAO:aynen 3.5 alt alcan kafa rahat da 1.20 1.30 arası veriyor
doğru diyon aslında da sabır lazım ona iste o da bende yok5maç alsan böyle yanına da bi tane ms tamam işte 5 Oran çıkar daha ne istiyosun:ROFLMAO:
İran Arabistan Suriye Jamaika bu liglerde aynı gün 1 er 2 şer maç illaki bulursun böyle çok iyi para kalkar ben futbola bulasmıyorudum yıne aklıma geldidoğru diyon aslında da sabır lazım ona iste o da bende yok
O gol gelecek burda Umut var :ROFLMAO:15 şut atmış eşşekler 9u kaleyi bulmus 1 gol atamıyolar ya
2DİR askıya giriyor heycan tavanO gol gelecek burda Umut var :ROFLMAO: