Umarım ibrra gelir ama sanmıyorum ben geleceğini nerdeyse her sene konuşulan isimlerden zaten kendisi bi kaç yıl önce de getirice diyip hayal kırıklığına uğrattılarİlk haber Galatasaray dan, ibrahimovic için mesai harcayan Galatasaray yüksek maliyeti karşılamak için sponsor peşine düştü nef in bir kısmını karsilamasi yetmemis yaklaşık 9m € konuşuluyor. Eğer sponsor bulunursa ibrahimovic transferi gerçekleşir ve Mustafa Cengiz in tek hayali.
O sene bu seneUmarım ibrra gelir ama sanmıyorum ben geleceğini nerdeyse her sene konuşulan isimlerden zaten kendisi bi kaç yıl önce de getirice diyip hayal kırıklığına uğrattılar
Umarım öyle olur cl de artık vi çeyrek yarı final oynamamız lazım ajax gibi gençlere yönelik bi kadromuz olsa çok güzel olurduO sene bu sene
Gel 1 sene oyna , içimizdeki ateş sönsün :)İlk haber Galatasaray dan, ibrahimovic için mesai harcayan Galatasaray yüksek maliyeti karşılamak için sponsor peşine düştü nef in bir kısmını karsilamasi yetmemis yaklaşık 9m € konuşuluyor. Eğer sponsor bulunursa ibrahimovic transferi gerçekleşir ve Mustafa Cengiz in tek hayali.
Fucker alperle takaslansa müşhiş olur. 1taşla2kuş:)FENERBAHÇE | SON DAKİKA
Fenerbahçe , Emre Kılınç için nabız yokluyor!
Bu cocuk efsane oynuyor bonservis Salzburg daymıs ileride ismini cok duyarızGALATASARAY | SON DAKİKA
Galatasaray, U20 Dünya Kupasında göz dolduran Mali'li forvet oyuncusu Sekou Koita için nabız yokluyor. Koita, Avrupa Liglerinden bir çok teklif alsa da Galatasaray'ın en büyük kozu Şampiyonlar Ligi!
Daha önce U20 Dünya Kupasında Bruma transferini gerçekleştiren Galatasaray, bu kez Koita'nın peşinde.