promosyon bonusu ile maksimum çekim 100 TL deyip kazancı silmesinler :) dostum alt seviyorsun eyvallah da illa ki birisi patlak veriyor bee. Bi de bak senin 1.5 alt maçların genelde 2.5 alt oluyor bence riski biraz azaltTutturdan promosyon talebinde bulundum 4 tl vermiş ve bu kuponu yaptım 5 maç kaldı sizce gelme ihtimali nedir gelirse bi etkinlik düşünülür
Ekli dosyayı görüntüle 32148
kuponun geri kalan ilk başlayan maçı 7+ olur :)Buraya Attın ya sen bittin :ROFLMAO:
Ayrıca kral sen etkinlik sözü verme. Hastanelik oluyorsun. Kolun Bacağın kırılıyor. Kupon un gelsin Güle güle harcaTutturdan promosyon talebinde bulundum 4 tl vermiş ve bu kuponu yaptım 5 maç kaldı sizce gelme ihtimali nedir gelirse bi etkinlik düşünülür
Hahaha nasıl kralsın sen unutmamışsın arkadaşıAyrıca kral sen etkinlik sözü verme. Hastanelik oluyorsun. Kolun Bacağın kırılıyor. Kupon un gelsin Güle güle harca
Kardeş verilen sözler tutulduğunda sen yoktun buda benim sorunum değilAyrıca kral sen etkinlik sözü verme. Hastanelik oluyorsun. Kolun Bacağın kırılıyor. Kupon un gelsin Güle güle harca
alt oynamak hiç tarzım değil ama sen bu alt işinde baya iyisin ne zaman görsem çok güzel alt maçları yakalıyorsun genellikle de tek maç vs tek gol kaybediyorsun umarım bir gün voleyi vurursun bol şanslar...Tutturdan promosyon talebinde bulundum 4 tl vermiş ve bu kuponu yaptım 5 maç kaldı sizce gelme ihtimali nedir gelirse bi etkinlik düşünülür
Voleyi vurali bi 4 ay oldu .) 500 e 23.000alt oynamak hiç tarzım değil ama sen bu alt işinde baya iyisin ne zaman görsem çok güzel alt maçları yakalıyorsun genellikle de tek maç vs tek gol kaybediyorsun umarım bir gün voleyi vurursun bol şanslar...
tebrikler o zamanVoleyi vurali bi 4 ay oldu .) 500 e 23.000
Benimde tahminim son dorados-atlante maçıÇok hızlı tekten yatar
Tam o tarz bir kupon
katılıyorumÇok hızlı tekten yatar
Tam o tarz bir kupon