bol şansmesajlara bakamıyorum gelirse 10 arkadaşa 25 tl verelim çekilişle. ama iki arkadaş vasıtasıyla dağıtım yaparım limitim yok. Kupon bittikten sonraki beğenileri almayalım. 00:15 den sonra geleceğim bol şans hepimize, iyi forumlar.
Bol şansmesajlara bakamıyorum gelirse 10 arkadaşa 25 tl verelim çekilişle. ama iki arkadaş vasıtasıyla dağıtım yaparım limitim yok. Kupon bittikten sonraki beğenileri almayalım. 00:15 den sonra geleceğim bol şans hepimize, iyi forumlar.
Bolşansmesajlara bakamıyorum gelirse 10 arkadaşa 25 tl verelim çekilişle. ama iki arkadaş vasıtasıyla dağıtım yaparım limitim yok. Kupon bittikten sonraki beğenileri almayalım. 00:15 den sonra geleceğim bol şans hepimize, iyi forumlar.
Bol sanslar olsunmesajlara bakamıyorum gelirse 10 arkadaşa 25 tl verelim çekilişle. ama iki arkadaş vasıtasıyla dağıtım yaparım limitim yok. Kupon bittikten sonraki beğenileri almayalım. 00:15 den sonra geleceğim bol şans hepimize, iyi forumlar.
bence sen çıkamayacaksın mesaiden patron ne çok seviyor seni ya :) bol şansmesajlara bakamıyorum gelirse 10 arkadaşa 25 tl verelim çekilişle. ama iki arkadaş vasıtasıyla dağıtım yaparım limitim yok. Kupon bittikten sonraki beğenileri almayalım. 00:15 den sonra geleceğim bol şans hepimize, iyi forumlar.