içimden geldi gene gelirse 1 kişiye jeton yada paparadan 100 tl kuponu makaslayıp atıyorum :) maçların durumuna göre tamamını atarım gol bahsileri değil korner bol şans
Naptin abi yav :)içimden geldi gene gelirse 1 kişiye jeton yada paparadan 100 tl kuponu makaslayıp atıyorum :) maçların durumuna göre tamamını atarım gol bahsileri değil korner bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 26663
ben zor öğrenenlerdenim kardeş :)sana ekran alıntısını öğretecem
Abi bu oranda bi garplik yokmu abd sonucta rahat cikariçimden geldi gene gelirse 1 kişiye jeton yada paparadan 100 tl kuponu makaslayıp atıyorum :) maçların durumuna göre tamamını atarım gol bahsileri değil korner bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 26663
6 taneAbi bu oranda bi garplik yokmu abd sonucta rahat cikar
sol altta windows işaretine tıkla ordan ekran alıntısı aracı yaz arama kısmına çıkan uygulamaya tıkla uygulamanın içinde "Yeni" yazan yere tıkla ve ekran görüntüsü almak istediğin yeri işaretle. Sonra üstte çıkan kaydet tuşuna bas masaüstüne kaydedip buraya yükle. Ya da ekran alıntısını aldıktan sonra kaydetmeden buraya yapıştır diyerek de yükleyebilirsin. O da sana kalmışben zor öğrenenlerdenim kardeş :)
@xmen7772 dayı anladın mısol altta windows işaretine tıkla ordan ekran alıntısı aracı yaz arama kısmına çıkan uygulamaya tıkla uygulamanın içinde "Yeni" yazan yere tıkla ve ekran görüntüsü almak istediğin yeri işaretle. Sonra üstte çıkan kaydet tuşuna bas masaüstüne kaydedip buraya yükle. Ya da ekran alıntısını aldıktan sonra kaydetmeden buraya yapıştır diyerek de yükleyebilirsin. O da sana kalmış