Başkan peppara ile ile yatırım limiti ne biliyormusun
Toplam Oran: 1.72
Maçların başlamasına 15 dakika kaldı. Bol şans.
Peppara ile para yatırıldığını bilmiyorum. Bu yöntemi yeni yeni duymaya başladım.Başkan peppara ile ile yatırım limiti ne biliyormusun
Henüz çekim yapma şansı bulmadım. Daha öncesinde Ecopayz ile yaptığım çekim talebi 1 saatte sonuçlandı fakat banka hesabına veya Papara hesabına bir çekim henüz daha yapmadım. Normalde 3 gün bekleme süresi var diyorlar...Tempo da çekimler de gecikme var mı üstad uzun zamandır oynamıyorum tempoda
Geç sonuclanmış eco bendekiler 10 dakkayı geçmiyordu 6 ay öncePeppara ile para yatırıldığını bilmiyorum. Bu yöntemi yeni yeni duymaya başladım.
Henüz çekim yapma şansı bulmadım. Daha öncesinde Ecopayz ile yaptığım çekim talebi 1 saatte sonuçlandı fakat banka hesabına veya Papara hesabına bir çekim henüz daha yapmadım. Normalde 3 gün bekleme süresi var diyorlar...
Ortalama en geç 1 saat içinde sonuçlanıyor sanırım. Diğer yöntemler için bir şey diyemeyeceğim ama orada burada yazılanlara göre 3 gün gibi bir süresi varmış fakat tercih meselesi tabiki. Şimdilik burayı tercih ediyorum...Geç sonuclanmış eco bendekiler 10 dakkayı geçmiyordu 6 ay önce