- 3 Eyl 2018
- 3,113
- 1,490
İlk mac gorunmuyor racing clup gol atar
Saolasin uykusuz kaldigimiza deger umarim :)Bol sans
Ncaa bu sıralar nba 'den daha iyi :) indiana neydi öyle ilk 6 dakikaSaolasin uykusuz kaldigimiza deger umarim :)
Ncaa hic takip etmiyorum acikcasi ama dogrudur indianaya gelince ilk yari resmen facia 9da1 ucluk attilar onu gectim 42 sayinin 15 i serbest atis yani adamlar faul yapmasa onuda atamiycaklardi olopia sakatlandi dun ama ben indianin o yokkende reaksiyon gosterip hayir biz takimiz oyunu sergileyecegini dusundum 60 sayi lazim ikinci yari bi supriz yapip atmalarini bekliyorumNcaa bu sıralar nba 'den daha iyi :) indiana neydi öyle ilk 6 dakika
Ilk yarı 42 53. 195 üstü çok cazip duruyor ne dersin ?Ncaa hic takip etmiyorum acikcasi ama dogrudur indianaya gelince ilk yari resmen facia 9da1 ucluk attilar onu gectim 42 sayinin 15 i serbest atis yani adamlar faul yapmasa onuda atamiycaklardi olopia sakatlandi dun ama ben indianin o yokkende reaksiyon gosterip hayir biz takimiz oyunu sergileyecegini dusundum 60 sayi lazim ikinci yari bi supriz yapip atmalarini bekliyorum
Aslinda ev faulleride erken dolduruo ama indiana sanki gozleri kapali gibi oynuyor valla ne diyim ki sen bilirsin ben zaten indiana uste kaldimIlk yarı 42 53. 195 üstü çok cazip duruyor ne dersin ?
Güzel analiz yapmışsın fakat indiana beklenmedik başladı.. rekor kırmıştır herhalde 6 dk 3 sayı nedir.. giriyorum 195 üst. Ikinci yarı acilacaklar diye beklentim varAslinda ev faulleride erken dolduruo ama indiana sanki gozleri kapali gibi oynuyor valla ne diyim ki sen bilirsin ben zaten indiana uste kaldim
Sen bilirsin acilirlar umarim ikimizde kazanirizGüzel analiz yapmışsın fakat indiana beklenmedik başladı.. rekor kırmıştır herhalde 6 dk 3 sayı nedir.. giriyorum 195 üst. Ikinci yarı acilacaklar diye beklentim var