yok hocam ne münasebet kötü yattık evet haklısın ama kendi insiyatifimle koydum yapacak birşey yok gelmeyince gelmiyor önümüze bakıyoruzDostum geçen gün için özür dilerim. Davarlar 28 tane serbest atış kaçırdılar sadece. Sen de bende tekten yatmış olduk, çok üzgünüm.
Teşekkür ederim hocam. Kalan 2 maça alt, Dominik üst vs. dedik tamı tamına 9'da 8 doğru tahmin yaptım ama gel gelelim yatan tek maçı aldık koyduk kupona. :(yok hocam ne münasebet kötü yattık evet haklısın ama kendi insiyatifimle koydum yapacak birşey yok gelmeyince gelmiyor önümüze bakıyoruz
teşekkür ederim iyi gecelerBol sanslar olsun hocam
Ayni mac fakat neden ayri ayri yaptin kupon?bugün güzel para kaybettim burdan belki döner bişeyler iyi geceler herkese
Ekli dosyayı görüntüle 21056
yatırımın %50 sini freebet veren siteden oynuyorum biri freebet biri ana paraAyni mac fakat neden ayri ayri yaptin kupon?
firstbet hocam betmoonun sitesi@deniz88, Hangi site hocam, bende yatırım yapacağım oraya yapayım.
Tam link nedir hocam?firstbet hocam betmoonun sitesi
firstbet . c o mTam link nedir hocam?
Numarası vs yok tamamdır.firstbet . c o m
teşekkürler iyi gecelerBol şans
hocam iki takımda izledigim takımlar skor için soruyosan 2-2 3-1 4-1 4-2 orasını bilemem ama gollü geçicegini düsündügüm için 2.5 degil 3.5 olarak seçtimtoronto maçında aklından geçen 2-2 gibi bir skor mu yoksa NY 3-1 gibi mi 3.5 üst almışın merak ettim