90+3 golüyle zarara zarar kattık :)Ayrıca forumda bugün bir çok kazanan arkadaşı görmek de mutluluk verici.
kaliteli bir orta saha ve Falcao transferi ile belki sonraki turda biseyler olabilir ama kura da önemli tabi gecen sene bu stoperler ve forvet olsaydi öyle olmazdiUcuncu olalim uefa zorluyalim ya sampionlar liginde para cokta en fazla gruptan ciksak 1 kademede eleniriz
:( yapma başkan ya . Taraf falan mi girdin90+3 golüyle zarara zarar kattık :)
Ajax 4.5 alt:( yapma başkan ya . Taraf falan mi girdin
Rehavet yakmış seni desene 3 1 olunca salmıştır AjaxAjax 4.5 alt
Ne katkısı amk bu ligin tozunu atar orta saha olarak falcaodan daha buyuk transfer gozumde. Yine farklı mı dusunyoruz @razor12Nzonzi Galatasarayda 1 + 1 kiralik bakalim katkisi olucaktir tabiki :)
Benden daha buyuk transfer olamazNe katkısı amk bu ligin tozunu atar orta saha olarak falcaodan daha buyuk transfer gozumde. Yine farklı mı dusunyoruz @razor12
Teneke la bu :) Bu adama Futbolcu demek futbol cahilliginden başka bişey değildir.Ne katkısı amk bu ligin tozunu atar orta saha olarak falcaodan daha buyuk transfer gozumde. Yine farklı mı dusunyoruz @razor12
Valla kanka ne bombalar bekledik gelip çöp cikan o yuzden ben kesin konusamiyorum katkisi olur diyim artik zamanla gosterir tozu dumanami katar yoksa toz olup silerlermi bekleyip gorucez :)Ne katkısı amk bu ligin tozunu atar orta saha olarak falcaodan daha buyuk transfer gozumde. Yine farklı mı dusunyoruz @razor12
Ne katkısı amk bu ligin tozunu atar orta saha olarak falcaodan daha buyuk transfer gozumde. Yine farklı mı dusunyoruz @razor12
Bidon bu bidon. Diagne gibi olur.lige göre iyi transfer ama sevdigim oyuncu tipi degil . katkisiysa muhakkak olur :)
Bidon bu bidon. Diagne gibi olur.
iyi kötü farketmez benim icin . savasci olsun kafi ondan gol veya asist beklemiyoruz