Nurullah65
Üye
- 28 Eki 2018
- 2,575
- 840
+ emane en güvendiğiniz tahmini yazın bi zahmet
Bende yazım miEkli dosyayı görüntüle 10240
+ emane en güvendiğiniz tahmini yazın bi zahmet
yukarıdakılerle ortak kararla alınacak kupon ama onerın varsa tabıkı yazabılırsın belkı ıcınden bırı senın yazdıgını soylemek ısterBende yazım mi
gececılerden kımse yok sen uc tahmın vermıs olAjax ust ve liverpooll ust Man city ust
Kac mac dusunuyosun nurullahkararlasan maclar
cıty üst
lıver ust
5 yapacaktık ama arkadaslar gelmedı tek kuponla ıyı olurdu bı kupon daha yaparız tutarsaKac mac dusunuyosun nurullah
Kadro cok kotu ama bç yarı da kazanır essek degiller ya :)bende gs bı yarıyı kazanır yazıyorum onaylarsanır uc macı alıyorum dıger arkadaslar yok malesef uc macla yetınelım
ılk yarı yesın ıkı tane ıkıncı yarı atsın ıstersenız yazmam kafanıza yatmadıysa ama bana gore rahat gelır hatta barcada var bır yarıyı kazanır cunku 0 0 elenıyorKadro cok kotu ama bç yarı da kazanır essek degiller ya :)
Hep benmi senin icn feneri destekleyecem bugunde sen ill yari bizi.destekle :)Kadro cok kotu ama bç yarı da kazanır essek degiller ya :)
Kafana yatarsa oyna gelir zatenılk yarı yesın ıkı tane ıkıncı yarı atsın ıstersenız yazmam kafanıza yatmadıysa ama bana gore rahat gelır hatta barcada var bır yarıyı kazanır cunku 0 0 elenıyor
Ben bos desteklemem ordan Bi kupon yapıstırıp geleyim hemen :)Hep benmi senin icn feneri destekleyecem bugunde sen ill yari bizi.destekle :)
Mantikli barca son 4 realin evindeki maclarda 3 kere bir yariyi kazanarak bitirmis bide eskiye gore bu sene realin kotu oldugunu dusunursek eklenebilirılk yarı yesın ıkı tane ıkıncı yarı atsın ıstersenız yazmam kafanıza yatmadıysa ama bana gore rahat gelır hatta barcada var bır yarıyı kazanır cunku 0 0 elenıyor