Zion ilk 5 de fakat yapılan anlasmaya göre 16 dakkayı gecemicek sezon bitene kadar gecen mac sırf bu yuzden kaybettilerEkli dosyayı görüntüle 62171
başlangıç 5 lerine baktığımda new orleans'da zion williamson'u gördüm. Uzun süredir oynamıyor ve ilk 5 te başlıyor, yeterince dinlendiğini ve ilk çeyrekte new orleans pelicansın üstünlügünü formsuz memphis'e karşı göstercegini düşünüyorum, bol şans
evet o yüzden her periyot 3 dk oynatıyorlar adamı, bakalım ilk 3 dakikayı domine etse yeter ilk yarıyı almaları içinZion ilk 5 de fakat yapılan anlasmaya göre 16 dakkayı gecemicek sezon bitene kadar gecen mac sırf bu yuzden kaybettiler
Memplis en sevmediğim nba takımıdır New alır umarımevet o yüzden her periyot 3 dk oynatıyorlar adamı, bakalım ilk 3 dakikayı domine etse yeter ilk yarıyı almaları için
kral nba icin bir baslık acsan da faydalansakMemplis en sevmediğim nba takımıdır New alır umarım
bol şanslar hocamEkli dosyayı görüntüle 62171
başlangıç 5 lerine baktığımda new orleans'da zion williamson'u gördüm. Uzun süredir oynamıyor ve ilk 5 te başlıyor, yeterince dinlendiğini ve ilk çeyrekte new orleans pelicansın üstünlügünü formsuz memphis'e karşı göstercegini düşünüyorum, bol şans
Baslık gelirse ben giderim kesin 1 tane tutmaz :)kral nba icin bir baslık acsan da faydalansak
Aldık bakalım 50 TL son para atıldıEkli dosyayı görüntüle 62171
Hocam NBA maçları ile ilgili senelerdir bildiğim bir gerçek var. Rakip ne çok zayıf olursa olsun 3. Çeyrek sonunda verilen yüksek handikaplarda kalıyor. Örnek olarak 3.ceyrek sonunda hem okc hem was maçı handikaplar biri -7.5 idi. Okc için. Indiana için ise -14.5 idi. Ve maç sonuçları ortada :) farklı yenik takımlar 4. Periyotlarda farkı kapatabiliyorlarbol şanslar hocam
hocam ben bu oyunu istatistik bazlı oynadıgımda hep kayıp ettim.Günleri günlerine tutmuyor takımalrınHocam NBA maçları ile ilgili senelerdir bildiğim bir gerçek var. Rakip ne çok zayıf olursa olsun 3. Çeyrek sonunda verilen yüksek handikaplarda kalıyor. Örnek olarak 3.ceyrek sonunda hem okc hem was maçı handikaplar biri -7.5 idi. Okc için. Indiana için ise -14.5 idi. Ve maç sonuçları ortada :) farklı yenik takımlar 4. Periyotlarda farkı kapatabiliyorlar
NBA maçlarını senelerdir takip ediyorum. İmajda çok para kazandım NBA sayesinde. 0.80 kuruş ile 3gunluk NBA bültenine 700 kusuratli para aldığımı biliyorum. Şuan pandemi sonrası olduğu için bir çok takım revizede. O yüzden bir iki hafta takipteyim ama anlattığım sistem şuana kadar sasmadi. Sadece Houston maçlarında sakallı çok formdaysa fark ne olursa olsun acımadan farkı arttırıyorhocam ben bu oyunu istatistik bazlı oynadıgımda hep kayıp ettim.Günleri günlerine tutmuyor takımalrın
Teşekkürler dostumkupon kazandı @Tazmany4Tips ve değerlendirenlere tebrikler
İki tane üçlük oldu djdj2. çeyrek 57.5 alt aldım 3 puan denemiyorlar ve içerde sıkı savunma var memphis tarafından
3İki
İki tane üçlük oldu djdj