He ben o konuyu gördüm de ibneligine actim yeni konuyu biz bilmiyorduk sağolHAyri ayrı konu açmayın la yok bı konu altında kufredin bari, geçmiş olsun herkese. :(
sen yapma barı emrah abı :(Alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste :) tebrikler KOCAMAN aykuta
Tebriklik bi durum yok ki mallik bizimkilerde kirmizidan sonra defansa gömüldüler surekli ileri vurursan topu Pendik bile gol atar.Alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste :) tebrikler KOCAMAN aykuta
Kardesim seninkini gordum uzuldum ama cok makara yaptılar bizimle yorumum sana karsı degil yanlıs anladıysan kusura bakma canımsın ama cok gotu bası oynadı sizinkilerin sene bası bu tokat iyi oldusen yapma barı emrah abı :(
Falcao diye diye eldeki Diagne yi kusturduler kusura bakmasın kimse su Sartlar da diange iyiydi hatta soyle soylim fenerin en iyisi vedat muriq ama Diagne ondan da iyi futbolcudur kafasızdır zaten kafası olsa en elit takımlarda oynarTebriklik bi durum yok ki mallik bizimkilerde kirmizidan sonra defansa gömüldüler surekli ileri vurursan topu Pendik bile gol atar.
zaten ne olduysaa dıagneyı cıkardıktan sonra oldu . bastonlu selcugu soktu oyuna . konya defansı ıyıce ılerı gıttı .selcuk da sahada yurudu adeta bellıydı gol gelıyorum dedı resmenFalcao diye diye eldeki Diagne yi kusturduler kusura bakmasın kimse su Sartlar da diange iyiydi hatta soyle soylim fenerin en iyisi vedat muriq ama Diagne ondan da iyi futbolcudur kafasızdır zaten kafası olsa en elit takımlarda oynar
Falcao ile alakasi yok ki onun şampiyonluk kutlamasina bile gelmeyen insani taraftar ne yapsın? İsterse ronaldo olsun takimla ilgili birsey varsa gelmek zorunda kendi yapti herseyiFalcao diye diye eldeki Diagne yi kusturduler kusura bakmasın kimse su Sartlar da diange iyiydi hatta soyle soylim fenerin en iyisi vedat muriq ama Diagne ondan da iyi futbolcudur kafasızdır zaten kafası olsa en elit takımlarda oynar
Falcao diye diye eldeki Diagne yi kusturduler kusura bakmasın kimse su Sartlar da diange iyiydi hatta soyle soylim fenerin en iyisi vedat muriq ama Diagne ondan da iyi futbolcudur kafasızdır zaten kafası olsa en elit takımlarda oynar
Diagne sırtı donuk ve fizigini kullanma yonınden cogu futbolcudan iyidir super lig tarihinin en golcusudur benim gorusum bu herkesin gorısune saygım vardır vsdatta iyidir bana sorarsan iyi bir fernandao hepsinden iyidir Gorus meselesidiagnenin tekniği yok :) vedat muriqin daha iyi oyuncu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim, harcanan miktara göre ligdeki en balon transfer diagne oldu gs için
Asıl forvet sow dur :)Diagne sırtı donuk ve fizigini kullanma yonınden cogu futbolcudan iyidir super lig tarihinin en golcusudur benim gorusum bu herkesin gorısune saygım vardır vsdatta iyidir bana sorarsan iyi bir fernandao hepsinden iyidir Gorus meselesi