Galatasaray 5 gol daha atar dede :)Selamlar, Önemlimaçlarda sohbet alanı açalım istedik. Bundan sonra kalburüstü maçlarda yapabiliriz sanırım derbi, üçbüyükler yada şampiyonlar ligi için.
Ekli dosyayı görüntüle 28135
Benim işim zor gibi :)
Galatasaray 1.5 üst atar girdim şimdi bende2-0 alır gs
Gelmez ya o kupon işte baslığı acalımda mezesi olsundu :)Kalan korner 4
İki korner peşpeşe kullanırsa bu aralar neden olmasın :)Ayıya denk geldik çölde, gs macında fazla gol olmaz berabere bile biter diyordum korner oynayayım dedim, 2. yarı 1 tane bile çıkmadı :) Kanatlardan hucuma çıkan takımlara oynamak lazım işte kaçırıyoruz bazen :)
baya yatan olur boyle biterse korner yok gol yok konya macina donmesinde :)Gelez ya o kupon işte baslığı acalımda mezesi olsundu :)
Kasımpaşa bizden daha çok korner kullanmış :) bumuyru 1 haftadır pohpohladikari takım :)Selamlar, Önemlimaçlarda sohbet alanı açalım istedik. Bundan sonra kalburüstü maçlarda yapabiliriz sanırım derbi, üçbüyükler yada şampiyonlar ligi için.
Ekli dosyayı görüntüle 28135
Benim işim zor gibi :)
Bence tarihte nadirdir sahamizda 1 kornerle mac bitirmekKasımpaşa bizden daha çok korner kullanmış :) bumuyru 1 haftadır pohpohladikari takım :)
La bı gol ile cozulse iş eyvallah milletin alayı 2.5 ve 3.5 üst oynamış ha gs handikap yaparsa bı kısmı kurtarır :)Hadi Galatasarayim at 2 yi bitir son dakika yine forum gsden yatanlarla diye konuyla dolmasin :)
Oda @Dede ye denk gelmiş beni geçecek bu gidisle. Kutup ayısı ile kanka oldum resmen ben :)Bence tarihte nadirdir sahamizda 1 kornerle mac bitirmek
Aynen oyle bide daha canlidan 1.5 alanlar oldu herkes patlio su an eminim ilk yari canlidan alan kesin yine ikinci yari gole girmistir :)La bı gol ile cozulse iş eyvallah milletin alayı 2.5 ve 3.5 üst oynamış ha gs handikap yaparsa bı kısmı kurtarır :)