:Bu Akşam oynanan maçta Galatasaray Ve Fenerbahçe Sahaya Çıkarken Şampiyonlar ligi müziği devreye giriyor :)
Son düzenleme:
Yanlış anons geçen seneki maç bu Skrtel , Ayew falan var :):Bu Akşam oynanan maçta Galatasaray Ve Fenerbahçe Sahaya Çıkarken Şampiyonlar ligi müziği devreye giriyor :)
Gecen sene ki mac bu kim prim kasmıs:Bu Akşam oynanan maçta Galatasaray Ve Fenerbahçe Sahaya Çıkarken Şampiyonlar ligi müziği devreye giriyor :)
37yi gordum hemen ayıktım la kim giyiyor bu sene dedim 37yi biri prim kasmıs da umut bunu nasıl yedi ben onu anlamdım ::)Yanlış anons geçen seneki maç bu Skrtel , Ayew falan var :)
Bu sene degilki bu aga:Bu Akşam oynanan maçta Galatasaray Ve Fenerbahçe Sahaya Çıkarken Şampiyonlar ligi müziği devreye giriyor :)
sorun bende yanlış videoyu kopyalımışım :9Gecen sene ki mac bu kim prim kasmıs
koreografiden anladım ben de :) sonra baktım Skrtel falan çıkıyor :)37yi gordum hemen ayıktım la kim giyiyor bu sene dedim 37yi biri prim kasmıs da umut bunu nasıl yedi ben onu anlamdım ::)
dogrusu eklendi :)koreografiden anladım ben de :) sonra baktım Skrtel falan çıkıyor :)
Volkan arenaya gitmistir ins sampiyonlar ligi muzigini ozlemisti :) bu arada cok ilginc bisi soylim bende özledim :)dogrusu eklendi :)
Severiz böyle çalımları :) biri 20 sene der , diğeri 10 küsür sene s.liginde yoktunuz der :) ama görünen ikisi de leş valla 2 saat güme gitti ömrümden ona yanarım :)dogrusu eklendi :)
Özlemene gerek yok hiçbir türk takımı şu şartlarda gruplardan çıkamazVolkan arenaya gitmistir ins sampiyonlar ligi muzigini ozlemisti :) bu arada cok ilginc bisi soylim bende özledim :)
fenerbahçenin cl ye gitmesini o seneleri ben bile özledim kezman formasıyla cıkardım fenerın maçlara inter trabzon maçında celutskanın golu olsun fenerın celsı maçları ınter maçı felan fılan ah be :)Volkan arenaya gitmistir ins sampiyonlar ligi muzigini ozlemisti :) bu arada cok ilginc bisi soylim bende özledim :)
Reis üzdün bee :(Volkan arenaya gitmistir ins sampiyonlar ligi muzigini ozlemisti :) bu arada cok ilginc bisi soylim bende özledim :)
La ne grubu biz o grupta fatmagul olsak da olur en sampiyonlar ligine katıldıfımızda ehliyetim yoktu en son sampiyonlukta nşsanlıydım 5 yasında kızım sampiyonluk görmedi daha sayim mi :)Özlemene gerek yok hiçbir türk takımı şu şartlarda gruplardan çıkamaz