Handikap girseydin ya 4 5 tane atardik ;)
Kazansında handikapı boşver abiHandikap girseydin ya 4 5 tane atardik ;)
Malatyaya mı atıyoz mübarek 4 5 tane :) 2 atarız en az kazanırız da bence. Ama eler miyiz bilmiyorum 3 1 geçiyor içimdenHandikap girseydin ya 4 5 tane atardik ;)
Kanka o icine soyle 1 i cikarsin gol yersek biteriz tek korkum alanyanin hucum hatti kontradan saglam gelirler ama zorda olsa geceriz turu Galatasarayiz biz milattam once real madridi titrettigimiz gibi alanyayi titretiriz tmm bu faa olduMalatyaya mı atıyoz mübarek 4 5 tane :) 2 atarız en az kazanırız da bence. Ama eler miyiz bilmiyorum 3 1 geçiyor içimden
Odami yenildi dun yoksaOkc yüreğime su serpti :)
EvetOdami yenildi dun yoksa
Bosa sovduk o zaman yarisinida bunlara saklasaymisiz :)
Aynen abi adamları federasyona şikayet etmiştim , sabah kalktım baktım okc yenilmiş sildim tüm tweetleriBosa sovduk o zaman yarisinida bunlara saklasaymisiz :)
Alemsin la yakinda tazminat davasida acarsin senAynen abi adamları federasyona şikayet etmiştim , sabah kalktım baktım okc yenilmiş sildim tüm tweetleri
Onu bunu bırak Eczacıbaşı saçmaladı çokAlemsin la yakinda tazminat davasida acarsin sen
Sen dua et gs uzatmadan almisOnu bunu bırak Eczacıbaşı saçmaladı çok
Bu settede kaç sayı öndeyken 20-20’oldu :) şaka gibi bu eczacıbaşı soysuzlarıSen dua et gs uzatmadan almis
Bu seferde sicradi bakalim cekirge son set ne olucak sikinti olduBu settede kaç sayı öndeyken 20-20’oldu :) şaka gibi bu eczacıbaşı soysuzları
İyi döndü gs :)Bu seferde sicradi bakalim cekirge son set ne olucak sikinti oldu
Bunada iyi basladi o gazla vurup gecse uzatmadanİyi döndü gs :)