Bu adam hırsızlık yapmadı o döneme denk geldi kimsenin gunahını almaya gerek yokBi ara foruma dadanan adam bu degilmi
Ekli dosyayı görüntüle 35995
Bu adam orospu cocugunun teki hırsız köpek bana anlattı bütün siteleri dolandırma ya çalışıyor milletin üzerine papara hesabı açıyorBu adam hırsızlık yapmadı o döneme denk geldi kimsenin gunahını almaya gerek yok
Burada birini dolandırmadı siteleri dolanırdırdıysa da sokmusum sitesine buna mı uzulelim burda vermediği musterilerine saysınlarBu adam orospu cocugunun teki hırsız köpek bana anlattı bütün siteleri dolandırma ya çalışıyor milletin üzerine papara hesabı açıyor
Burada birini dolandırmadı siteleri dolanırdırdıysa da sokmusum sitesine buna mı uzulelim burda vermediği musterilerine saysınlar
Kaç kişinin üzerine papara hesabı açtı belli değil bana söylüyordu günde 10 15kisinin üzerine papara hesabı açıyorum diye onu demeden benden de bilgileri almaya çalıştı vermedim ama biri benim adıma neropay falan açmış bundan şüpheleniyorumBurada birini dolandırmadı siteleri dolanırdırdıysa da sokmusum sitesine buna mı uzulelim burda vermediği musterilerine saysınlar
Realist olalim :)Yürü ve kim tutar seni :)
Vay *** oglanı vayKaç kişinin üzerine papara hesabı açtı belli değil bana söylüyordu günde 10 15kisinin üzerine papara hesabı açıyorum diye onu demeden benden de bilgileri almaya çalıştı vermedim ama biri benim adıma neropay falan açmış bundan şüpheleniyorum
İyi niyetinin hastasıyım karşiiimmmBu adam hırsızlık yapmadı o döneme denk geldi kimsenin gunahını almaya gerek yok