Çıtırsız olmuyor be abi :)param mafiş ay başında inşallah :) kardeşim
Valla abi bende betmoondan insiyatif bonusu istedim 40tl verdiler onunla takılıyorum kırmaz beni hiç sağolsun ne zaman istesem verirbir ara varya nasıl ayarladıysa 90+ larda geldi kuponlar son dakikaya kadar ecel terleri döktük
Başka da yapacak bişey yok :)güzel bir film bulun izleyin arkadaşlar :)
Yıldızlararasını izleyeceğim bu gece bakalım. Basket gelirse gece amerigalı genşlere bi' kupon yapar filme geçerim.Başka da yapacak bişey yok :)
ödemeler yaklaşıyor film milm kesmiyor reis :)güzel bir film bulun izleyin arkadaşlar :)
ben sana bir film tavsiye edeyimde onu izle canım sıkıldıkça izliyorum bu manyak filmi belki 10 olmuştur komedi seviyorsanız tabii ama bu manyak komediYıldızlararasını izleyeceğim bu gece bakalım. Basket gelirse gece amerigalı genşlere bi' kupon yapar filme geçerim.
Abi ismini yazaydın iyiydi ya. :LOL: :LOL: :LOL:ben sana bir film tavsiye edeyimde onu izle canım sıkıldıkça izliyorum bu manyak filmi belki 10 olmuştur komedi seviyorsanız tabii ama bu manyak komedi
link atcam yetmezmi :) daha iyi hizmet hahahaAbi ismini yazaydın iyiydi ya. :LOL: :LOL: :LOL:
King adamsın abi.link atcam yetmezmi :) daha iyi hizmet hahaha
tamda film arıyodum iyi denk geldi hiç izlemedim bunu :)
izledikten sonra yazarsın yorumunu :)tamda film arıyodum iyi denk geldi hiç izlemedim bunu :)
senın zevkin iyidir bak merak ettim bende bi izleyeyim bi çalışırken zor ama . :)ben sana bir film tavsiye edeyimde onu izle canım sıkıldıkça izliyorum bu manyak filmi belki 10 olmuştur komedi seviyorsanız tabii ama bu manyak komedi