Öncelikle herkese merhaba. Bugün olanlar için üzgün olduğumu soylemek istiyorum ilk başta. Belki bir seneden fazladır bu foruma üyeyim ve son 7-8 aydir, Hemen hemen hergun günün büyük bir kısmını burada 1 saat aralarlada olsa aktif olarak geçiriyorum. Biraz agresif ve haksızlığa dayanamayan bir yapıya sahibim. Son günlerde forumdaki sineklerin artması, yapılan rollinglerde sonuca ulaşmadan çekiliş yapilsin, benim süren şu kadar muhabbetleri ve işi acitasyona cevirip insanların duyguları ile oynanması canımı siktigi için bu konuyu açma gereği duydum. Öncelikle @Dede canlı yayına baglandigimda küfür olayından bahsediyordun evet haklısın etmemem gerekiyordu raporlamam gerekiyordu ve raporladimda dunde raporlamistim. Ama dün raporladigim konu hala açık, bugunku olayda ise adamın hangi günlerde nelere yazdığı kaç mesajı olduğu, ne mesajlar yazdığı,en son girişinden sonra ne kadar aktif olduğu açık. Yeni gelen adam ben yeni katıldım dediginde "hoşgeldin arkadaşım" da dedik. Ama Böyle adamlara göz yumuldugu takdirde, diğer arkadaşların haklarının gasp edildiğini, forumun kalitesinin düşeceğine inanıyorum. Bugünkü olayda ota boka msj yazanların, iki üç kişi dışında kimsenin sesini çıkarmaması diğer ilginç bir konu. Bu forum hepimizin biz bir aileyiz diyorsak bunlarida ayiklamakta bizde sorumluluk sahibiyiz diye düşünüyorum. Herkese iyi forumlar diliyorum.