- 27 Eyl 2019
- 2,119
- 2,458
forumda yeniyiyim ,çoğu kişiye göre sıçtığm bok nizamiyeden geçmedi ,ama biraz yazma gereği duydum . benim forum üyeliğim 3 ay oldu ,forumun bana çok katkısı oldu ,peki benim foruma katkım oldumu ? bana göre az ama oldu mesajlarıma bakabılırsınız,öyle sadece ödül kovalayan biri değilimdir ,ne yazıkkı forumda bunu yapan insanlar var sadece ödül ,adamların tek derdi sadece ödül ,burdakı ,,sohbetler falan filan sadece ödül odaklı ,benim bunlara canım sıkılıyor ,birde küsküyüyü yiyince geri vites yapanlara ,neysen osun kardesım neden tepkı alınca degısıyorsun ? birde kibir bazı insanlarda var maalesef ,örnek verecem ,bir arkadaş kupon paylasır ödüllü ,ödüle girmiyorum ,benım odulde gozum yok zaten insan olarak sans dılerız ,bir gerı donus olmaz ,eyvallah ,birsey daha canımı sıkan .bırısı yardım ister su sıteden soyle oldu boyle oldu cekemedım dıye ,tum ınce ayrınntısına kadar anlatırız bır tesekkur bıle yok ,yeni nesile göre çok ince düşünüyorum ,ama öyle değil bu forumda herşey çıkar ilişkisine dönmemeli bence ,doğallık .insanlık şart