heh işte böyle :) aslanım ali@Dede bizi diskoya götür :)
dk 55 abi :)heh işte böyle :) aslanım ali
işte bu ya :) sağol kırmadın bizi @DedeTamam yapalım.
Projemiz var aslıjnda rolling için pazartesi başlatmayı dusunuyorduk bugun extra olsun bari :)
Luck bizim kazandıgımız ödülü yatırırsa bende yapcam 75 Lik dedeTamam yapalım.
Projemiz var aslıjnda rolling için pazartesi başlatmayı dusunuyorduk bugun extra olsun bari :)
@razor12 başlık ayarla
Allah askına macın basında 1.5 ust alma gına geldi :)Tamam yapalım.
@razor12 başlık ayarla
hahaha uzun sürsün heyacan olsun değilmi @Dede mümkünse bu sefer goller 90 da değilde daha önce gelsin yap bi ince ayarAllah askına macın basında 1.5 ust alma gına geldi :)
Saat olayı da olmasa ne güzel olurdu :) zaten luckybet de 8 bilete 0 çektikTamam yapalım.
@razor12 başlık ayarla
Luck bizim kazandıgımız ödülü yatırırsa bende yapcam 75 Lik dede
Ben yapmıcam. Başlığı açanın hakkıdır rolling :)Allah askına macın basında 1.5 ust alma gına geldi :)
Hahahahvalla eski günlerdeki gibi heyecanlandım şimdi evde hanıma mı çatsam diye düşünüyordum iyi oldu :)
Tamam acıyorum hemen :pBen yapmıcam. Başlığı açanın hakkıdır rolling :)
@Dede valla sen yaparsın diye dedim istersen sen yapBen yapmıcam. Başlığı açanın hakkıdır rolling :)
Ben pazartesi yapıcam açılışı@Dede valla sen yaparsın diye dedim istersen sen yap