BetPunter
Tipster
- 21 May 2019
- 47
- 0
Stat; Maracana
Maçın Saati; 03:30
Tarih; 24.05.2019
Hakemi; Roberto Tobar Vargas
Fluminense Atl. Nacional Maçı Analizi
Güney Amerika Kupoası 2. Tur ilk maçında iki köklü kulüp karşı karşıya geliyor. Hücum odaklı futbol anlayşı ile sahada mücadele eden iki takımında gol yollarında bir sorunu yok. İki takımda da sakat ve cezalı bulunmuyor. J.Pedroev sahibi takımda oldukça formada oyuncu olarak göze çarpmakta. Bu tip maçlarda atılacak olan erken bir gol 3.5 üst sınırı bile geçmesine neden olabiliyor. Risk alınacak zevkli tahminlerin başında gelen karşılaşmalardan biri.
Fluminense Atl. Nacional Maçı Ne Olur?
Ev sahibi kendi evinden gol ortalaması yüksek olan bir takım ve etkili genç silahlara sahip. Atl. Nacional ise deplasmanda gol atabilen bir oyun yapısına sahip. Maçta 2-3 gol bahsinin yüzde 99 tutacağını düşünüyorum. Bir tık daha fazla riske girmek isteyen var ise 2.5 üst seçebilir. Konuk takımda Hernan Barcos gol yollarında çok etkili. Aynı şekilde Brazilya’nın yapısı gereği genç starları bünyesinde barındıran ev sahibi de istekli bir oyun oynayacaktır. İki takımında kapanıp kısır bir maç tercih edeceğini asla düşünmüyorum. Farklı kuponlarda çok fazla seçeneğe sahip bir maç. Ben bir kuponumda MS-1, diğerinde ÜST, en güvendiğim kuponda ise 2-3 gol seçeneğini tercih ettim.
Fluminense Atl. Nacional İddaa Oranları; 1.80 – 3.10 – 3.10
BANKO MAÇ TAHMİNİ; MS 2-3 GOL
Sürpriz TAHMİN; 2.5 Gol Üstü (Güven %80)