Kuponun için sevindim,, Trabzonspor’um için üzüldüm,, son saniyede gol mu yenir be ,,Goooooolllll
Ust ten 1400 tl yattı ama cok sukur Ts gol yedi. Lanet olsun öyle takıma rakip eksik hala cirkef cirkef hareketler ve defans oyunu ayıptır bu nasıl Bi kafa cıldırttı resmen beniKuponun için sevindim,, Trabzonspor’um için üzüldüm,, son saniyede gol mu yenir be ,,
Birşey olmaz o geçirdikleri süreler bize yaradı fener sahada yoktu Trabzon akıllı oynasaydı 3.0 yenerdi bişey olmaz 20yildi neydi mağlup olmuyorduk seri devam eti ayrıca kuponun yazık olmuş abi Sigma canını düşün 0.1 bitseydi daha çok uzulurdunUst ten 1400 tl yattı ama cok sukur Ts gol yedi. Lanet olsun öyle takıma rakip eksik hala cirkef cirkef hareketler ve defans oyunu ayıptır bu nasıl Bi kafa cıldırttı resmen beni
:))FENER 1-1 BİTECEGİNİ DÜSÜNÜYORUM, DİĞER FORUMDADA İLETTİM YENİLMEZ TOPU ELE ALDI BJK MACI GİBİ BERABERE OLABİLİR DERBİLERDE SAGLAM OYNAYAN TAKIM :) BİDE DUSME KORKUSU VAR GERÇİ MANTIKLI DUSUNURSEK FENERİ DÜŞÜRMEZLER HER TÜRLÜ . MAC SONU BERABERE DİYORUM
Kardeşim herkes kendi penceresinden bakar,,Ust ten 1400 tl yattı ama cok sukur Ts gol yedi. Lanet olsun öyle takıma rakip eksik hala cirkef cirkef hareketler ve defans oyunu ayıptır bu nasıl Bi kafa cıldırttı resmen beni