Yani düşer mi diyorsun betco daBazı maclarda olabiliyor boyle farklar. Ozellikle betco da. Sonradan değişiyor mac baslarken
Bende gordum onu olur mu bilmem ama denenirFenerbahçe maçı için toplam 3.5 sarı kart üstüne betco da 1.75 civarı,pronette 1.33 civarı oran açılmış farkın sebebi ve bahsin oluru nedir sizce
Fark, betcoda sadece sarı kartlar sayılıyor. Pronette çıkan tüm kartlar sayılıyor, mesela çift sarıdan kırmızı 3 kart sayılıyor. Betcoda ise 2. Sarı kartın sarısı bile sayılmıyorFenerbahçe maçı için toplam 3.5 sarı kart üstüne betco da 1.75 civarı,pronette 1.33 civarı oran açılmış farkın sebebi ve bahsin oluru nedir sizce
Bunu atlamışım teşekkür ederimFark, betcoda sadece sarı kartlar sayılıyor. Pronette çıkan tüm kartlar sayılıyor, mesela çift sarıdan kırmızı 3 kart sayılıyor. Betcoda ise 2. Sarı kartın sarısı bile sayılmıyor
Hakemler artık basit uydurma kart çıkarmıyolar, özellikle Fifa hakemleri3.5 sarı kart üst açmalarına şaşırdım alanya da fener de saraı kart almaya müsait takımlar
Anlamadım hocam