Hollanda 2. Lig
sen 300 basın ben 9Hollanda 2. Lig Ekli dosyayı görüntüle 5100
Yeri geliyor biz oynayacak para bulamıyoruz kardeşim . Bol şanslarsen 300 basın ben 9
Sakin oyna kardeşim .Sıradaki gol tenerife ye de 18 tl attım kasada 62 tl kaldı .. leaderjack şunu 200 tl yapalım gözünü seveyim
62 tlyide bu maça salla derim kardeşim , risk almadan kazanamazsınSıradaki gol tenerife ye de 18 tl attım kasada 62 tl kaldı .. leaderjack şunu 200 tl yapalım gözünü seveyim
seninki yeri geliyor benimki hiç gelmiyorYeri geliyor biz oynayacak para bulamıyoruz kardeşim . Bol şanslar
Bu maça 20 tl attım 62 tl yi de atayım mı ?62 tlyide bu maça salla derim kardeşim , risk almadan kazanamazsın
At gitsinBu maça 20 tl attım 62 tl yi de atayım mı ?
Bende 100 basmistim yedi sonra cevirdi maci garipHollanda 2. Lig Ekli dosyayı görüntüle 5100
Kardeşim kur başına da beni yaz 150 tl den 50 tl ye düştüm bugün nasıl şanssızım ben de çözemedimyakında kulüp kuracam. İsmi de ; Kaybedenler kulübü
Şerefsizler çünkü . Şike resmenBende 100 basmistim yedi sonra cevirdi maci garip
Aslinda biliyordum bole sike doneceno cok elim gitti dep atara sonra yok ya olmaz kirmizi yemis dedim eve bastim sonra mac sonu 0 a bastim maci cevirdi:)))Şerefsizler çünkü . Şike resmen