Galatasaray'in kutlamalarında bir supriz olacağı açıklanmıştı ve başkan Mustafa Cengiz Fatih Terim ile 5 yillik sözleşme imzalayacaklarini açıkladı.
Galatasaraylilar harici kimse sevmiyor nedense :)Gs’li kardeşlerim kızmasın ama ,, Fatih Terim’i hiç sevemedim,sevmiyorum,,
Öyle galiba kardeşim :)Galatasaraylilar harici kimse sevmiyor nedense :)
Bizde sevmiyoruz @gogo gsli olarak emin olGs’li kardeşlerim kızmasın ama ,, Fatih Terim’i hiç sevemedim,sevmiyorum,,
Hafiza gidik galiba bu terimin 2.senesi farkindaysan ve 2 kupayla kapattı. Kime neyi anlatiyorum ki :LOL::LOL:GS taraftarı çabuk gaza gelen taraftardır, 5 yıllık sözleşme müthiş bi aptallık. seneye 5-6 mağlubiyete kovulur tazminatını alır işine bakar :) hep böyle olmuştur. 2. senesinde kovulmuştur fatih terim
ünal aysal devrinde de öyleydi fatih terimin totosuna sepet takıp gönderdiniz söylememe gerek yok herhalde hafızam gayet yerinde seneye 5-6 mağlubiyete bakar :)Hafiza gidik galiba bu terimin 2.senesi farkindaysan ve 2 kupayla kapattı. Kime neyi anlatiyorum ki :LOL::LOL:
Guzeel kafaymis gule gule kullanünal aysal devrinde de öyleydi fatih terimin totosuna sepet takıp gönderdiniz söylememe gerek yok herhalde hafızam gayet yerinde seneye 5-6 mağlubiyete bakar :)