Süper ligin 21. takımı Adana Demirsporu seri penaltı atışları ile 6-5 yenen istanbul temsilcisi süper lige yükseldi.Böylece Süper Ligde Istanbul takimlarinin sayısı 6'ya yükseldi.
Geldiği gibi geri gider küme düşecek takımlar belli şimdiden Alanya Karagümrük Kayseri DenizliSüper ligin 21. takımı Adana Demirsporu seri penaltı atışları ile 6-5 yenen istanbul temsilcisi süper lige yükseldi.Böylece Süper Ligde Istanbul takimlarinin sayısı 6'ya yükseldi.
Alanya düşmez.Erkan Zengin şu takımdan ayrıldı büyük hata yaptiGeldiği gibi geri gider küme düşecek takımlar belli şimdiden Alanya Karagümrük Kayseri Denizli
Ayrılmadı kovulduAlanya düşmez.Erkan Zengin şu takımdan ayrıldı büyük hata yapti
Alanya da iyi futbolcular satılacak küme düşerlerAlanya düşmez.Erkan Zengin şu takımdan ayrıldı büyük hata yapti
HATAYSPORGeldiği gibi gider diyonuz da Başakşehir de geldiği gibi düşmüştü sonrası malum :)
Takimdaki bi kaç futbolcu bizden kiralık reserve takımımız :) Bugün gene o çay ocağına gittim. işi gücü bırakmışlar Erzurum buraya nasıl gelecek diyorlar amk dedim bu sene burdan çıkmayan mı kaldı :) Valla reis deplasman tribününe gideceğim muhtemeldir ki olaylar az da olsa olur bi heyecan olsun anasını satim :) Çünkü taraftar grupları daha şimdiden sosyal medyadan kavgaya başlamış@ravis44 play off belli olduktan sonra demistim sana geriden gelen malı goturur diye hep böyle oldu yine karagumruke hayırlı olsun olimpiyatta ruzgar keyfi olacak
Ula 1 gun once ligden dusmustunuz bu artistik kime :) normalde birbirimi seven 2 takımdı fakat gecen sene ki mactan bi iki densiz bisiler yazdı ortalık karıstı ondan sonra da bizi dusurunce hepten ipler koptu sen yine de kendi tribunune git cayı kıtlama icmezsin falan iceride casus var derler :)Takimdaki bi kaç futbolcu bizden kiralık reserve takımımız :) Bugün gene o çay ocağına gittim. işi gücü bırakmışlar Erzurum buraya nasıl gelecek diyorlar amk dedim bu sene burdan çıkmayan mı kaldı :) Valla reis deplasman tribününe gideceğim muhtemeldir ki olaylar az da olsa olur bi heyecan olsun anasını satim :) Çünkü taraftar grupları daha şimdiden sosyal medyadan kavgaya başlamış
Aga bi de düşünsene Akhisar taraftarı gibi deplasmandaki tek seyirciyim çarşıya inince temiz bi dayak yerim :) Tek seyirci olunca bein de çeker hemen ondan sonra yoğun bakım bana hayırlı olsunUla 1 gun once ligden dusmustunuz bu artistik kime :) normalde birbirimi seven 2 takımdı fakat gecen sene ki mactan bi iki densiz bisiler yazdı ortalık karıstı ondan sonra da bizi dusurunce hepten ipler koptu sen yine de kendi tribunune git cayı kıtlama icmezsin falan iceride casus var derler :)