Euro lige özel kombinlediğim kuponum 9 oranı var az da olsa atıp şansınızı deneyin derim ki gelmicek bir kupon değil
Guven ne kizen bi 50 tl atayimmi kuponaEuro lige özel kombinlediğim kuponum 9 oranı var az da olsa atıp şansınızı deneyin derim ki gelmicek bir kupon değil
Ekli dosyayı görüntüle 3037
Sen bilirsin ama 10 TL ye 100 verıyo asla kasayı riske etme tabiki ama eğer kasan fazla ise at 50Guven ne kizen bi 50 tl atayimmi kupona
Atiyorum 50 bakalim varmi venim sitede gelmezsede canin sagolsunSen bilirsin ama 10 TL ye 100 verıyo asla kasayı riske etme tabiki ama eğer kasan fazla ise at 50
At bende 10 kalmıştı 10 attım gelirse 100 oluyo sanada 500 e yakın verirAtiyorum 50 bakalim varmi venim sitede gelmezsede canin sagolsun
Peki gelirse cevrim biterse sana atarim 50 tlAt bende 10 kalmıştı 10 attım gelirse 100 oluyo sanada 500 e yakın verir
Saol kazanırız inşallah bende oynadımPeki gelirse cevrim biterse sana atarim 50 tl
W2 1 denilen hangi takimi sectiysen o deil mi ms 1 2 gibi misalSaol kazanırız inşallah bende oynadım