inan handikap ve maç sonu analizi yapmadım hiç ne söylesem yalanvalencia dağıtır bayerni.
ama neden4,5 handikapa 2.12 oran veriyor, anlaşılır şey değil.
usta, ne diyorsun bu hususta?
Ben bugün maçların kısır geçeceğini dsnuyorumüst tahminleri iyi olmuş.içimde bir his var bugünkü maçlar hep 160 üst olacak.bol sayılı birgün olacak gibi
Tercih meselesi başkan ben analizlerimi yaptım legal ve illegal oran karsilastirmalarini yaptım performanslara baktım birçok şey daha yani 5 dk da karar vermiyorum tabi hersey analiz değil işin içine şike vs girdimi iş değişiyor bakalım nasipBen bugün maçların kısır geçeceğini dsnuyorum
Tercih meselesi başkan ben analizlerimi yaptım legal ve illegal oran karsilastirmalarini yaptım performanslara baktım birçok şey daha yani 5 dk da karar vermiyorum tabi hersey analiz değil işin içine şike vs girdimi iş değişiyor bakalım nasip
Tercih meselesi başkan ben analizlerimi yaptım legal ve illegal oran karsilastirmalarini yaptım performanslara baktım birçok şey daha yani 5 dk da karar vermiyorum tabi hersey analiz değil işin içine şike vs girdimi iş değişiyor bakalım nasip
80 :)Csk Geldi Sayılır varan 1 :)
csk won tebrıkler alanlara
ettim 2 de 2Ekli dosyayı görüntüle 35478
Not : KOMBİNE değildir İsteyen alsın kombine ben tekli alıyorum
Bol şanslar