Aynen abizaman acımasız kardeş sanada banada :) bi ajda pekkana işlemiyor hahaha
ereğlinin hırçın topçusu şekilsin abi :)
Hala yakisiklisin kardesim bosver sen ic guzelliginin mukafatini gorursun umarim dur daha bizim gibi 30 lari gecince iyice ne hale girmisim deme bakEskiden ne yakışıklıydım şimdi ne hale girmişim ne demişler iç güzellik daha önemlidir çünkü dış güzellik yaş ilerleyince geçer
Sen nerda kaj gun :)Zaman neydi ki, bazen geçmişi sinsice yok edip, geleceği sarı ışık demetinde sunan garip bir gerçekti,,
Zaman insanların saçlarına yıldız düşürüyor,,
Kardeşim misafirlerim vardı,, Gündüz işte akşam onlarla beraberdim,, Bu hafta fazla musaıt olamayacağım :)Sen nerda kaj gun :)
Eyw abi :) ama zaman çok acımasız sevdiklerini herseyini alırHala yakisiklisin kardesim bosver sen ic guzelliginin mukafatini gorursun umarim dur daha bizim gibi 30 lari gecince iyice ne hale girmisim deme bak
Şimdi de yakışıklısın Aydın haksızlık etme kendine:) ciddi söylüyorumEskiden ne yakışıklıydım şimdi ne hale girmişim ne demişler iç güzellik daha önemlidir çünkü dış güzellik yaş ilerleyince geçer
Teşekkürler abim bak şimdi keyfim geldi ha bakan gözlerin güzelliği o abimŞimdi de yakışıklısın Aydın haksızlık etme kendine:) ciddi söylüyorum
aga senın yas kactı?Eyw abi :) ama zaman çok acımasız sevdiklerini herseyini alır