- 29 Eki 2018
- 11,896
- 11,241
Merhaba arkadaşlar,,
Sağlık, mutluluk ve bol kazançlar diledikten sonra,,
Her ne kadar Rolling başarısız olup , üzüntü içersinde olsam bile güzel bir film paylaşmak istedim,,
Türkçe adı,, Kurda Tuzak,,
Künye,,
Vizyon tarihi 4 Haziran 1999 (1s 53dk)
Yönetmen Jon Amiel
Oyuncular: Sean Connery, Catherine Zeta-Jones, Ving Rhames
Tür Polisiye, Gerilim, Romantik
Ülke İngiltere, Almanya, ABD
İçerik,,
Çok yüksek bir değeri olan bir Rembrant tablosu New York’tan çalınır,, Tabloyu sigortalayan sigortacı Virgina Baker 24 milyon dolar sigorta bedelini ödemek yerine bu hırsızlığın ardındaki sır perdesini aralamaya karar verir,,Hırsızlık konusundaki ustalığıyla mevzuyla ilgili bütün şüpheleri kendi üzerine çeken hırsız Robert ‘Mac’ MacDougal ise davadaki tek şüphelidir,, Virginia ‘Gin’ Baker ise suçun onun tarafından işlendiğini kanıtlamak konusunda kararlıdır,,
Bir kaç kelam edeyim,,
Soygun tarzı filmlerden hoşlananlar, değerlendirsin derim,,
İnsanı düşündüren bir o kadar da , değişik bir kurguya sahip , soygun filmlerinden biridir,,
Hiç geç kalmam,, kalmışsam ölmüşüm demektir,,,
İyi seyirler diliyorum,,
Saygılar,,
Filmin fragman linki,,
Sağlık, mutluluk ve bol kazançlar diledikten sonra,,
Her ne kadar Rolling başarısız olup , üzüntü içersinde olsam bile güzel bir film paylaşmak istedim,,
Türkçe adı,, Kurda Tuzak,,
Künye,,
Vizyon tarihi 4 Haziran 1999 (1s 53dk)
Yönetmen Jon Amiel
Oyuncular: Sean Connery, Catherine Zeta-Jones, Ving Rhames
Tür Polisiye, Gerilim, Romantik
Ülke İngiltere, Almanya, ABD
İçerik,,
Çok yüksek bir değeri olan bir Rembrant tablosu New York’tan çalınır,, Tabloyu sigortalayan sigortacı Virgina Baker 24 milyon dolar sigorta bedelini ödemek yerine bu hırsızlığın ardındaki sır perdesini aralamaya karar verir,,Hırsızlık konusundaki ustalığıyla mevzuyla ilgili bütün şüpheleri kendi üzerine çeken hırsız Robert ‘Mac’ MacDougal ise davadaki tek şüphelidir,, Virginia ‘Gin’ Baker ise suçun onun tarafından işlendiğini kanıtlamak konusunda kararlıdır,,
Bir kaç kelam edeyim,,
Soygun tarzı filmlerden hoşlananlar, değerlendirsin derim,,
İnsanı düşündüren bir o kadar da , değişik bir kurguya sahip , soygun filmlerinden biridir,,
Hiç geç kalmam,, kalmışsam ölmüşüm demektir,,,
İyi seyirler diliyorum,,
Saygılar,,
Filmin fragman linki,,