Ikisinden illa almissindir ilk yari 1.5 ust onun fotosunuda alalimLaptopta mid maçı , telde duisburg maçı ... İkisinede iy0.5 üst almam ve aynı anda gol olması :) ve hangisine sevinecegini sasirman ... Nasip olur mu bi daha :)
Ekli dosyayı görüntüle 36793
Ekli dosyayı görüntüle 36794
Ekli dosyayı görüntüle 36795
Sende bu şans varken bı rolling patlat benceLaptopta mid maçı , telde duisburg maçı ... İkisinede iy0.5 üst almam ve aynı anda gol olması :) ve hangisine sevinecegini sasirman ... Nasip olur mu bi daha :)
Ikisinden illa almissindir ilk yari 1.5 ust onun fotosunuda alalim
Sende bu şans varken bı rolling patlat bence
3 kaca iy gol aldım 1 dakka sonra 3u de aynı anda kilit oldu son parayfı 1k aldım hangisine sevinecegimi bilmedim cunku sevinmedim saskınlıktan :)Laptopta mid maçı , telde duisburg maçı ... İkisinede iy0.5 üst almam ve aynı anda gol olması :) ve hangisine sevinecegini sasirman ... Nasip olur mu bi daha :)
3 kaca iy gol aldım 1 dakka sonra 3u de aynı anda kilit oldu son parayfı 1k aldım hangisine sevinecegimi bilmedim cunku sevinmedim saskınlıktan :)
3 kaca iy gol aldım 1 dakka sonra 3u de aynı anda kilit oldu son parayfı 1k aldım hangisine sevinecegimi bilmedim cunku sevinmedim saskınlıktan :)
o zman Ander , mouscron ve oostende iy 1 er gol daha olsun 2 kisiye 25 tl verelim :)
İyiki ödüllü dedik 2 dakika yaşamıyor deseneHizli yatis ...
Oldu mu la? :)Ayni anda olmasada olur @emana22
İyiki ödüllü dedik 2 dakika yaşamıyor desene
Oldu mu la? :)
Oldu mu la? :)
karnım ağrıdı canlı desteğin küfüre mk sala nedir yaDekabet nedir ya :)
Okuduğumda ilk koptum ben de oğlan Allaha havale etmiş neler düşünüyor destek ne diyor :ROFLMAO:karnım ağrıdı canlı desteğin küfüre mk sala nedir ya
HahahsjahsjahshahaDekabet nedir ya :)